שעמום או התמכרות ???

michaeln

New member
שעמום או התמכרות ???

בהתחלה , כשנתקלתי בפורום הזה ובכלל , הייתי כותב די הרבה , אבל עם הזמן אני מרגיש שדי מיציתי ואני בקושי נמצא כאן או גולש בכלל . ושאלתי היא מה מחזיק את התעניותם של ......... חברי הפורום נצנוץו(135) נון בתו(85) ??????????????????????? שיינדיו(72) התמ-יםו(49) נ.ב. לא שאני מפקפק בתחומי ההתעניינות שלכם פשוט מעניין אותי מה מצאתם כאן שאין בדיבור עם חברים פנים אל פנים ???????????????????????.

קוגעלה

New member
גם וגם...

בס``ד הנה כמה אפשרויות: 1. ההקלדה במחשב בשתי הידיים מחברת בין מוח ימין ושמאל, בין ספירת החכמה וספירת הבינה. החיבור הזה חשוב מאד לאיזון רובד הנשמה באדם, ולהזרמת אנרגיה בכל הגוף. 2. לפעמים נתקלים באנשים עם שאלות דומות, מהות דומה, ונחמד להתחלק עם עוד מישהו בקשיי היומיום של האדם הדתי-באמת. לפעמים אמירה סתמית של מישהו בצ`אט מלמדת אותי מה זה שמחה, אמונה, זרימה, גמישות... 3. בשיחות פנים-אל-פנים יש התמקדות בענינים חיצוניים שאינם קשורים לתוכן האמיתי של הדברים. אפשר לדבר עם מישהו, וכל מה שזוכרים אח``כ זה צבע העיניים שלו. בצ`אט ובפורום אין דבר כזה (אלא אם מכירים את זה שמדברים איתו). בצ`אט ובפורום זה נטו הדברים שאתה אומר (כותב). 4. הצ`אט מפתח מחשבה זריזה, אמירה ממוקדת, יכולת להעביר רעיונות, יכולת לנהל דו-שיח. הפורום מאפשר לחשוב על דברים לאורך זמן, לראות התפתחות, להגיב אחרי מחשבה. אם זה לא מספיק לך, תגיד ונמשיך. טוב? חיים טובים, מלאי שמחה קוגי.

אי-מייל

New member
או ש...

בע``ה הם מצאו במה נגישה בה הם יכולים להתבטא, או שהם מתלהבים.תמיד שאתה נפגש בדבר חדש אתה תשתמש בו הרבה.

וואו

יופי של איזון בין חכמה ובינה, יופי של חכמה ובינה, יופי של איזון, ויופי של התנסחות. הלוואי על כולנו. נפש

נצנוץ

New member
זה פשוט משהו אחר!!!!

ושלא כמו המיתוס הרווח, גם לאנשים שמכורים לצ`ט יש חיים ואפילו כמה חברים (רובם מהצ`ט, אבל זה פרט שולי) :)

ברכי

New member
בלי כוונה לפגוע

בס``ד כשהולכים לקניון לבצע קניות, מי שמגיע במעט כסף קונה מה שהוא מוכרח, ואח``כ הוא כבר מיצא את הכסף שהיה ברשותו! לעומתו, מי שמגיע עם הרבה כסף יש לו אפשריות רבות לקנות.... יש צורך לתת גם את הנמשל??? או מספיק המשל??? תעבור בבקשה על ההודעות של נצנוץ! של נון בית! של שיינדי! כמה אפשר לקבל מזה!!!!! ואתה עוד שואל מה מחזיק אותם??? בלי שום כוונה לפגוע ברכי

michaeln

New member
בלי כוונה לפגוע ......

כשאדם הולך לטיפול אם יש לו בעיה גדולה הוא מטופל הרבה זמן ואם בעיה קטנה הוא נרפא מהר . יש צורך בנמשל או שהבנת את הנמשל ???? בלי כוונה לפגוע ! :)

ברכי

New member
הצדק אתך, אם...

בס``ד ידידי היקר, אם נכנסת פה לפורום (ולצאט) כי אתה זקוק לטיפול, הצדק בהחלט אתך.... טופלת ומקווה שהטיפול הצליח:) ואין לך יותר מה לחפש פה... אולם לפי מה שאני מכירה את נצנוץ והשאר, הן לא נכנסו לפה לשם הטיפול... הן כאן בכדאי להעשיר את ידעתנו!!!! כן כן !!! אולי זו הפתעה בשבילך, אבל יש כאילו עם רצון לתרום לזולת אני שמחה לציין שאני פשוט לא מבינה על מה אתה מרמז עם שמי.. ברכי

סלולרית

New member
הם כותבים ניפלא ואנחנו זוכים ללקרוא יצירות נפלאות

מיכאל יש אנשים שמביעים את עצמם ניפלא בכתב אז למה שלא נהנה מהיצירות שלהם???? אם תקרא את מה שניצנוץ כותבת או תמים או כל אחד אחר שהזכרת תראה ששוה ממש לשבת ולקרוא לך זה ניראה תמוהה אבל אנחנו ממש נהנים מזה ופה המקום להגיד לניצנוץ נון בית תמים מנייה ובייה וכל השאר אני ממש נהנת לקרוא את מה שאתם רושמים תמשיכו כך

קישפרוץ

New member
רציתי לכתוב אותה כהודעה נפרדת, אבל....

פה זה יותר מתאים... אוטוסוגסטיה. או:10 דברים חיוביים בצ`אט הזה… או: איך השתכנעתי שצ`אט זה דבר חיובי… או: משהו טוב כן יצא מהצ`אט הזה… מה שתבחרו :) 1. למדתי להקליד ממש ממש מהר (כ-מ-ע-ט כמו הקלדה עיוורת, נצנוצו`ש… ) 2. הכרתי המון אנשים חדשים, מעניינים, מצחיקים ולפעמים מחרידים (!) שלא היה יוצא לי להכיר בשום מקום אחר. 3. למדתי להיזהר מלפרט (מלשון פרטי) את פרטיי ורגשותי (יש לי כאלה?? ) האישיים בפני אנשים שאני לא ממש יודעת מי הם (ושלא קיבלתי אישור מניצנוץ עליהם :)) 4. גיליתי שיש המון (אבל המון!!) דברים שאני צריכה אבל לא רוצה לעשות. 5. מצאתי את 2 אחיי האבודים. אחד גדול ואחת קטנה :) 6. גיליתי על עצמי שאני יכולה (לפעמים) להיות מבריקה בלי שישתינו עליי.. 7. גיליתי שיש עוד אנשים שחולים על עוגות שמרים כמוני… (גם עוגת גזר זה טעים!!! אני אוכיח לכולכם!!) 8. מצאתי שגם אם אנשים טסים לחו``ל- הם תמיד חוזרים. לפעמים זה טוב, לפעמים לא כ``כ…. 9. הפורום! 01. הגעתי למסקנה אדירה וחשובה!! זה ממש ממש ממש לא נורא כשאין מחשב בבית, ואפילו לשבוע! :) אה, ועוד אחד ששכחתי… ה-פ-ו-ר-ו-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם אדירים!

למעלה