שעו"ה

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifיש לי משו לאמר על כל זה ../images/Emo12.gif

ובגלל שמשעמם לי אני אכתוב
1)היחס המגעיל של המורים כלפינו יחס גורר יחס.מה את מצפה,שהמורה תהיה מלאכית אם הכתה מתנהגת אליה כמו לויודעת מה? 2)איסור יציאה לשירותים באמצע שיעור ואיסור שתייה שתייה מותר לשתות,אם הבאת בקבוק.זו כבר בעיה שלך אם את לא רוצה להביא.חוץ מזה לצאת לשירותים,תצאי לפני השיעור או בסוף,זה 45 דקות שיעור. 3)אנו מעוניינים בביטול תלבושת האחידה אני מעונינת לבזבז את הכסף שלי על דברים יותר שימושיים. 4)שיתחילו לתקן את המזגנים ושהכיתות יראו בסדר המזגן שלנו דווקא עובד מצוין ובכל הכיתות.והכיתות נראות ככה בגלל הלתמידים. 5) לוחות מבחנים צפופים את רוצה מבחן בכל שבוע?את רוצה תעודה בכלל?מזה העצלנות הזו? 6)ביטלו השנה הרבה מגמות איזה בדיוק?אני ממש לא שמתי לב,לדעתי יש טונה מגוון. 7)שיטות לימוד גרועות, מורים שלא יודעים להסביר ואני הייתי אומרת-תלמידים שלא נותנים למורים להסביר. 8)40-45 ילדים בכיתה לכי לבצפר פרטי ויהיו לך 18 תלמידים בכתה. 9)ברוב בתי הספר אין השאלת ספרים וזה סתם גורם להוציא הרבה כסף כל שנה בשביל זה עושים משהו קצת יותר נורמלי מלשבות.לכי לעירייה-תעשי משהו ממשי. 10)טיולים שנתיים באוהלים וקיצוצים על ימין ועל שמאל מותק,אם את לא רוצה לישון באוהל-אפחד לא מכריח אותך. 11)שלא מערבים אותנו(התלמידים) בהחלטות חשובות על הלימודים ומועצת התלמידים זה מה? 12)הסכומים המוגזמים לפעילויות "חוץ-ביצפריות" (כמו הצגות וטיולים). אנחנו באים ללמוד, משלמים 800 שקל על ספרים, ואז מבקשים מאיתנו עוד 1000 ש"ח בשביל טיול שאף אחד לא באמת רוצה. את לא חייבת לצאת לטיולים,ויחזירו לך את הכסף.להרגע. ולי 400 ש"ח לא ממש נראים כמו אלף. ושלחתי את זה.

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif הרב בדיוק כמו שאני כתבת

+י ובמקום לחזרו שוב על כל מה שכתבתי אני פשוט אגיד את צודקת
ומי שלא הולך לבצפר בגלל השביטה הוא טיפש!

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif אני כל כך אוהבת את החלק../images/Emo7.gif

הגרסא השמאלית פה

את מבינה מה הולך שם?../images/Emo122.gif

שזה פוני ושיער שהולך הצידה?>< נראה לי שאני אנסה להכנס לתחרות עם שתי גרסאות, אני הכי אוהבת את אלו שבקובץ האחרון>< אני מצטערת שבסוף אני לא כ"כ מקשיבה לכן
אני אוהבת שחור בבגדים והבעיה העיקרית הייתה השיער>< תודה לכולכן
^^

שטופ

New member
הרשי לי להסב את תשומת ליבך.

הפסים אמורים להתעקם ביחד עם הבד.

tamaguchi girl

New member
הכי אהבתי את השילוב הזה ../images/Emo99.gif

החום יפה, אבל פחות מהשחור, לדעתי. אולי באמת תכהי (?) מעט את הברק, כי עכשיו הוא לבן. תעשי אותו יותר לבן. או אפילו כחול כזה. שיהיה שחור סיני אם בא לך D:

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif כל כך הרבה נצלשו..

אז גם אני עושה נצל"ש.. אני צריכה טיוט' למכנסיים ארוכים... כל דבר יעזור! אם שמתן לב הרבה מאד זמן אני לא עושה מכנסיים.. ואני רוצה סוף סוף לנסות שוב אז בבקשה..

למעלה