שעות של טסטים.

bloomy

New member
שעות של טסטים.

יש כאלו שאוהבים את הטסט של 7 ועשרה. יש את אלו שלא יהיו ערניים לפני 12. ויש את אלו שער וארבעים זאת ה-שעה שלהם. אז מה אתם אומרים?! מה השעה האידאלית לטסט...? ותגידו, 8 וחצי זה ממש נורא, או רק קצת נורא?!

M o l

New member
השעה האידיאלית היא....

השעה שבה יודעים לנהוג

רן88

New member
../images/Emo45.gif אבל אני חושב ש-8:30-12:30 אלה

השעות הכי נוחות. רוב התלמידים בביה"ס ורוב האנשים בעבודה כך שאין יותר מדי תנועה על הכבישים וגם לא כמות מטורפת של הולכי רגל.

learndriving

New member
אבל אני עובד בימי א-ה ומשעה

7:30 בבוקר עד 4 אחהצ. איני מוכן להפסיד יום עבודה. אז מה עושים? אפשר יום שישי בטסט? אני בספק.

bloomy

New member
יש טסטים ביום שישי

ידיד שלי ניגש ביום שישי בשעה 12.

201002

New member
זה לא כזה בטוח...זה תלוי..כנס!

תראה, כעיקרון טסטרים לא עובדים ביום שישי,אבל לפעמים יש טסטרים שמוכנים לבוא לעבוד שעות נוספות ביום שישי. אבל זה לא משהו קבוע! תגיד למורה שלך שיברר,הם בדר"כ מודיעים ביום חמישי שהם עובדים בשישי למחרת,ואז המורים מקבלים את ההודעה ונותנים את הטסט לאחד התלמידים. אז תברר עם המורה שלך...בהצלחה!

Krishi

New member
בתאכלס..

בכל שעה ביום יש את היתרונות והחסרונות שלה.. ובכל שעה יכולים לקרות מאות מקרים שונים.. ככה שאין שום טעם בלהעדיף שעה כזאת או אחרת... אבל אם אתה ממש מתעקש, אפשר להמציא כל מיני תירוצים כמו שבבוקר מלא מכוניות ופקקים וילדים שהולכים לבית ספר... ואחר הצהריים הילדים חוזרים מבית הספר... ככה שהשעות הכי טובות הן בין 10:00-13:00 ככה..

bloomy

New member
אווווף..לא עודדתם אותי.

למרות שממש רציתי טסט ב-10 וחצי, כנראה שאני בתור זאת-שחשבה-שהיא-יודעת-לנהוג אצטרך להסתדר גם ב-8 וחצי. *בבקשה, בבקשה, בבקשה שיהיה ריק ליד האיי די דיזיין*

kobos1

New member
אממ בהצלחה../images/Emo13.gif

ולפני מעברי חצייה תאטי ושימי לב טוב טוב

bloomy

New member
תודה

מקווה שאני בסוף כן אגש...תלוי אם אני ארגיש מוכנה, ואם אני אספיק לעשות עוד שיעורים.

C u b e

New member
מממ

בעיקרון אפשר למצוא אלף הסברים למה שעה X עדיפה, אבל זה לא משנה, זה תלוי במסלול הטסט ואיזה הפתעות יקרו לך בדרך...

samata

New member
זה תלוי

ביותר מדי פרמטרים: יש בית ספר באותה שעה או לא? זה חופש או לא? זאת עיר גדולה ועמוסה או לא? זאת שעת עומס בכבישים או לא? לי היה טסט בחופש ב-7.30, והיה סבבה [ברחובות]. התנועה הייתה די דלילה (גם כי נסענו חלק מהמזן בכביש עוקף) ולא היו בכלל ילדים במעברי החציה (חופש). אבל אם זה היה בתקופת בית ספר, סביר להניח שזה לא היה נוח. שוב, זה תלוי בכמה פרמטרים...

שעות הטסט

באמת כאן לא חשובה השעה של הטסט, בוחן יודע להכאן להביא את התלמיד ולא משנה השעה,תלמיד שלמד ויודע לנהוג יעבור את המבחןיש לחץ אך בוחן מנוסה יודע להבחין בין לחץ ולבין נהיגה , העיקרון במבחן להתחיל מין הקל אל הכבד כלומר : גם על פי הנוהל הבוחן צריך לבדוק את התלמיד גם בתנועה בנונית עד כבדה אל תקחו את זה קשה תלמדו כדי להיות נהגים תעברו את המבחן.למדתם לעבור את המבחן לא בטוח שתצלחו בטסטים הראשונים,

sweet eyes

New member
לדעתי מתי שהכי עמוס זה הכי טוב.

כי טסטר טוב לא יקח אותך למרכז ההמולה, ו"מרכז ההמולה" זה בדרך כלל המקומות הכי קשים.

לא בהכרח

במרכז ההמולה אין הרבה מה לבדוק, המבחן מחולק .לשלושה שלבים עקריים. התפעול ,תנועה ,ודרך, בוחן צריך וחייב לבדוק את התלמיד בזמן המוקצב את שלושת המצבים, לדוגמה אם הבוחן לא יביא את התלמיד לכביש שהמהירות בו היא לפחות 70-80 קמ"ש בחלק של הזמן של המבחן אז איפוה השליטה בהגה. החלפת הילוכים,תכנון עצירה ,וכו',בוחן טוב בודק את כל המצבים!!

למעלה