שעות שינה

Variety

New member
שעות שינה

היי, אני רוצה לנסות לעזור לכם לארגן את שעות השינה כך שיתיאים לחלומות צלולים. באיזה שעה אתם בד"כ הולכים לישון? באיזה שעה אתם צריכים להתעורר (בימי בית ספר)? ובאיזה מצב אתם קמים (ערניים, בקושי קמים, קמים רגיל)? אני מנסה ללכת לישון ב11 בלילה, ולקום ב4-5 בבוקר, לרשום חלומות ולנסות שיטת מיילד. אני לא ישן בכלל בצהריים אחרת אני מאוד ערני בלילה. חלומות פז, Variety-

Chav

New member
אולי פשוט תישן בשבילי

ואני רק אקח את החלומות? :) אני אמור ללכת לישון ב11.. אבל לרוב אני הולך לישון רק ב11:30-12 ובימי בית-ספר אני צריך להתעורר ב7-30 וב-6-30 . אני לא יודע מה התוכנית שלך אבל אני פתוח לכל העצות..

Solid

New member
אני ...

אני קם באיזה 7:40 , ואני קצת מתקשה ללכת לישון מוקדם אני תמיד נסחף עם המחשב או משהו כזה ..... ואני מת לנסות לישון בזמן וכל זה לעשות ווילד אבל אני לא מצליח לעמוד בזה. .

oren_b35

New member
אני מנסה...

באמת שמנסה ללכת לישון כל יום ב-23:00...אבל ממש לא הולך, עם החברה והכול...שיחות לתוך הלילה, אתם יודעים איך זה...:)) אבל אני כמעט כל יום ישן בצהרים...וזה די מסדר לי את השעות שינה...

wee man

New member
אמממ

הולך לישון 11 וחצי 12 ככה. צריך לקום ב 7 ועשרים. קצת מתקשה לקום אבל אחרי שאני קם אז אני בסדר. אף אחד לא רשם אם קשה לו לקום... יום טוב, wee man

דנה^^

New member
בהצלחה גיא...

באילו שעות אני הולכת לישון? הממ תלוי במידת העייפות, אפשר להגיד שזה נע בין 2:00-23:00. באילו שעות אני קמה? שוב תלוי באיזה יום.. 4 פעמים בשבוע אני קמה ב 6:30 ופעמיים קמה ב9:00. באיזה מצב אני קמה? בקושי קמה.. אני מטיפוסי ה"עוד 5 דקות".. רישום חלומות? יש לי מהלילה של שבת חלום אחד ארוך ומפורט מאוד והיום בבוקר כשקמתי זכרתי שאריות של חלום שכבר נשכחו לגמרי..

shabaz

New member
אני כל יום הולך לישון

ב-1 או 2 בלילה... אני קם בד"כ ב-7:40. נסו לגבור על זה!!! הא!!!

fritsy

New member
על שעות שינה../images/Emo1.gif

שלום ידידיי! אני הולכת לישון כל יום מאוד מאוד מאוחר, וזה גורם לי להרבה עייפות בחיי היומיום, בילבול, ואי ריכוז, שזה מאוד חבל, ואני יודעת שככה אין לי סיכוי לחלום חלומות צלולים, אך אלה הם חיי וזה המשחק... ולוכלכם ידידיי, אני ממליצה לעולם לא לישון בצהריים! מבחינתי לפחות, אני נכנסת לתוך מעגל קסמים אין סופי: הלכתי לישון מאוחר בלילה, קמתי בבוקר בקושי רב, ישנתי בצהריים, ואני לא עייפה בלילה! לכן אני הולכת לישון מאוחר וחוזר חלילה... הדרך היחידה לצאת מזה, היא להעסיק את עצמך כל אחר הצהריים, כדי שלא תוכל לישון, ואז ליפול שדוד אל מיטתך ולישון שינה טרופה ועמוקה להפליא... אצלי, זה כבר משהו אחר... אני גם לא ישנה בצהריים, וגם כמעט לא ישנה בלילה... ואפילו לא משלימה את החסר בשבת... בקיצור, אני לא מרוכזת בכלל, אני עושה שטויות, אני מחורפנת לגמרי, וכל זה בגלל שאני תמיד על מנת יתר של חוסר שינה...

דנה^^

New member
שאלה..

תשמעי, אמרת שכל יום את הולכת לישון מאוד מאוחר, כתבת גם שכשמתי שאת הולכת לישון בצהרים את הולכת לישון אח"כ מאוד מאוחר.. אז מה בדיוק ההבדל בין 2 המאוחרים האלה? האם כשאת קמה משנת הצהרים את עירנית לגמרי? אם לא אז אין בעייה לחזור לישון.. אם ההבדל לא גדול (1-3 שעות) לדעתי מאוד שווה לך לישון בצהרים (או אפילו מהצהרים עד לבוקר למחרת)- לפחות תשלימי שעות שינה! תראה, מה הטעם לסחוב את היום כשאת חצי מתה ורק מחכה ללכת כבר לישון? תראי אני מכירה את המצב הזה טוב מאוד, רק שאצלי יש עוד בעייה והיא שמאוד קשה לי להירדם בצהרים, אבל אם אפשר אז למה לא? בעצם בזה שאת דוחה את מועד השינה את מבזבזת זמן על כלום- לפחות אצלי זה היה ככה- לא הייתי מסוגלת לעשות כלום במשך כל היום כי הייתי כל כך עייפה.. מוזר.. אתמול ישנתי בקושי שעתיים ואני מחזיקה מעמד.. יש לי 3 שבועות להחזיק ככה לצערי (מבחנים..מבחנים..מבחנים) ואני מקווה לשרוד...

fritsy

New member
תשמעי יקירתי

את לגמרי צודקת! אין לי מה לומר, פשוט מפני שהצדק איתך. אולי אני לא הולכת לישון בצהריים דכי שאני אוכל להגיד לעצמי שאני יכולה לעמוד בזה, ושאם במקרה לא יהיה לי מה לעשות בערב אני אלך לישון מוקדם... למרות שזה לא קורה... תודה בכל אופן! רק באהבה פריצי

מוקוש

New member
אני לא חושבת שאני נחשבת...

יש לי בעיות שינה כרוניות... הממ... בעיקרון אני נרדמת ב11:30 בערך, וקמה ב6:45... אז לקום ב-5 בבוקר ישאיר לי מעט מאוד זמן לחלום... אבל- אני אתחיל ללכת לישון יותר מוקדם, ונראה....

shabaz

New member
איזה שטויות!!!!

אני יושן צהריים בלי בעיה... ואני יכול להרדם בלילה בכל זמן נתון...

shabaz

New member
וואי...אני זוכר שהייתי ילד

לא הבנתי איך ההורים שלי יכולים לישון כל כך הרבה.. <<כן...הייתי מההיפראקטיביים האלה>> ועכשיו...גדלתי...וגם אני אחד מהם... אהההההההההה שבז

מוקוש

New member
רק אצלך זה ככה...

אני יכולה לישון גם בצהרים... ואחה"צ... ולפנות ערב... וכמובן בבוקר... ועדיין לישון 12 שעות בלילה....

מוקוש

New member
היי!!! לא להכניס נושאים פרטיים

לפורום!!!
<אנטי...הא...מי שמדבר...>

למעלה