שעות שינה....

174M4R

New member
שעות שינה....

אני כל יום בלילה מכסה את הכלוב של סנופ (הקוקטייל שלי).... ונימאס לי מיזה... מה יקרה אם אני לא יכסה את הכלוב אבל גם לא ידליק את האור בחדר.... אבל עדיין יהיה אור מהמחשב.... זה כל כך נורא? כשאני חושב על זה... גם בלילה בחוץ אין חושך מוחלט... נכון?!.... תמיד יש אור של מנורות וירח....

ממה בדיוק נמאס לך?

הכי טוב זה לכסות, ואז אתה לא צריך לדאוג אם במקרה בא לך לרגע להדליק את האור.

GiTaNiTo

New member
כל כך קשה לכסות כלוב?!

זו פעולה של שניה בדיוק על הסטופר

174M4R

New member
אבל לא תמיד אני זוכר :(

כשאני מגיע מאוחר בלילה אני ישר הולך לישון ולא זוכר לכסות אותו....

אם אתה ישר הולך לישון

ויש מספיק חושך בשבילך - סביר להניח שיש גם מספיק חושך בשביל התוכי. אבל כמו שאמרו פה, זה לא כזאת פעולה מסובכת. להוריד נעליים לפני שאתה נרדם אתה זוכר? אז כל פעם שתוריד נעליים, ישר תלך לתוכי ותכסה אותו...

GiTaNiTo

New member
שים לעצמך שלט

אתה צריך לראות את הבית שלי בבוקר.... כולו פתקים ושלטים שאני מכין לכל המשפחה לחאחותי הקטנה אני תולה על הדלת שלי שתנקוש בדלת לפני שהיא נכנסת כי אני ישן עם בוקסר צמוד (אחותי בת ה8 לא צריכה לראות את החבילה, לא?!) וכל מיני בקשות בנוגע למחשב לאבא שלי אני שם שלט - לפעמים לאמא אני שם שלט שלא תדאג אם היא מתעוררת באמצע הלילה ואני לא בבית - אני במפרסת בחוץ ואחותי הגדולה גם שמה שלט שהיא נמצאת איתי בחוץ שים לעצך שלט - לכסות את התוכי תוך פחות משבועיים זה יהפוך להרגל וכבר לא תצטרך את השלט

גן חיות

New member
אלה בעקבות הדיון פה

אם אני לא מכסה את התוכים - וחושך בחדר ולא משנה לי אם מתעוררים עם זריחת החמה - מה הבעיה? בכלוב בחצר יש בלילה חושך אבל יש בטח גם מעט אור מבתים סמוכים, ירח וכוכבים, מכוניות וכו'. אין אפשרות לכסות. זה בעיה????

מה שמשנה זה מספר שעות השינה

כל עוד התוכים שלך זוכים לישון כ-10 שעות, הכל בסדר. אם הם הולכים לישון בשקיעה וקמים בזריחה, זה בסדר; אבל אם דולק בחדר שלך אור עד 12 בלילה והם קמים בזריחה, אתה צריך לכסות.

174M4R

New member
../images/Emo45.gif אין לך מושג כמה את צודקת!

היום סנופ (הקוקטייל שלי) אחרי שלילה אחד לא כיסיתי אותו הוא כל הזמן נירדם עליי והיה עייף כל היום...

174M4R

New member
../images/Emo45.gif אין לך מושג כמה את צודקת!

היום סנופ (הקוקטייל שלי) אחרי שלילה אחד לא כיסיתי אותו הוא כל הזמן נירדם עליי והיה עייף כל היום...

למעלה