שעות שידורי CSI בהוט.

שעות שידורי CSI בהוט.

טוב חברים, בשעה טוב יש לי הוט בבית. ועכשיו אני לא תלוי רק בערוץ 1 !
אז אני אשמח לראות מי יהיה הנדיב שיאמר לי מה השעות של כל ה CSI שבהוט, ומה הימים. כולל שידורים חוזרים

MeItOsH

New member
:]

אוקי.. א'-ה' בשעות 17.45 משדרים את עונה 2 של מיאמי [היום בעצם נגמרה ה-2 אז צריך לחכות לראשון ולראות מה יהיה במקום] " " " 11.30 שידור חוזר של הפרק שהיה יום קודם. ב' בשעה 22.00 משדרים את עונה 3 [
] של ניו יורק. השבוע היה הפרק הפותח של העונה ששידור חוזר שלו יהיה מחר ב-22.00 וזהו אם אני לא טועה.

תודה רבהההההההה }}{{ ../images/Emo24.gif

אמן שבראשון ישדרו ש.ח של עונה 5. כי אין לי כוח לחכות עד שערוץ 1 ישדרו.

נכון אני עכשיו רואה בלוח שידורים, בעעע ../images/Emo4.gif

אני מת כבר למיאמי 5 יאללה... שערוץ 1 ירים תכפפהההההההה.... עד שיש לי הוט סוף סוף אי אפשר לראות?
ועכשיו אני גם עובד וכל מיני עם משמרות שונות... בעעעעעעעעעעעעעעע ! אני אראה מה המצב עם ה VOD אולי זה יחסוך לי זמן חחח... יהיה טוב

הדמר

New member
נצל"ש שאלה

איפה ניתן לראות קטעים (לא את כל התכנית) של CSI? יש ביוטוב ואיפה עוד? ולגבי יוטוב איך אפשר לדעת מאיזה פרק או עונה הקטעים?

Marg H

New member
בדרך כלל אנשים כותבים את זה ביוטוב

אבל את יכולה לנסות גם ב tv.com יש שם קטעים מדי הרבה פרקים, קטע מכל פרק וכתוב את השם שלו או עונה , לא זוכרת ><

בקשר ל CSI ניו יורק

למי שפספס את הפרק הראשון של העונה השלישית של CSI ניו יורק, אז יש שני שידורים חוזרים. אחד הערב [שישי] ב 22:00 והשני זה מחר במוצ"ש ב 19:45 . [זה יהיה טוב בשבילי כי אני שומר שבת חחח
] כמה כיף שיש שידורים חוזרים. [מתרגש כמו ילד..]

MeItOsH

New member
תתרגל לזה.

זה הוט. הם לא מכירים משהו חוץ משידורים חוזרים.

וואיי... ניו יורק עונה 3 פרק 1 היה ממש טוב

אחלה של פתיחת עונה. מה שקצת הרגיז אותי זה המוזיקה ברקע... זה נשמע כמו איזה סרט קולנוע של הריסון פורד או סטייל "מלחמת העולמות" חחח.. מה הקטע עם המוזיקת רקע?!
אבל אני עדיין בחסך של הפרק האחרון של העונה השנייה שאני אראה כמובן ברביעי הקרוב
טוב שיש הוט גם

MeItOsH

New member
הפרק הבא הרבה יותר טוב..:]../images/Emo58.gif

פרק שמשפיע הממממממממממממממוווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן על המערכת יחסים בין דני ללינדסי... עד שמגיע הפרק שאחריו..
אבל נו...תמיד יש את פרקים 18+24..

../images/Emo2.gif אני במתח !!!!!!!!

אני צריך לדעת איפה אני משיג תקצירים של הוט כדי להשים כאן כמו שאני שם תקצירים של ערוץ 1
אני אחפש..

MeItOsH

New member
יש לי באנגלית..

http://www.imdb.com/title/tt0395843/episodes#season-3 ואין לי בעיה לתרגם אם צריך...

אל תדאגי....

אני אמצא בעברית בסופו של דבר
ואם לא, נבקש את עזתך ואולי נטיל עלייך את המשימה לפוח את השרשור השבועי לניו יורק (3)

למעלה