שעות פעילות, גררר.

articulate

New member
שעות פעילות, גררר.

תגידו, גם אצלכם יש לאנשים בעיה של שמיעה סלקטיבית כשזה מגיע לשעות הפתיחה והסגירה? אנחנו פותחים בתדע, כשכל שאר החנויות בסביבה עוד סגורות, אבל כל יום יש איזה חכמולוג חדש שברבע לתשע מנסה להפיל את הדלתות ולהכנס, ולא מבין למה הוא לא יכול. זה שהאורות כבויים, החנות עוד סגורה ואין קופה זה לא רלוונטי בעיניו. והכי גרוע זה בסגירה. אנשים פשוט לא מבינים את הקונספט. מדהים אותי איך לא אכפת לאנשים מסוימים שהם האחרונים בחנות, כל האיזור כבר שומם ושלושה מוכרים עומדים ליד הקופה ומחכים להם. יש כאלה שאומרים "אוי, אני מעכב אתכם?" ואז פשוט ממשיכים בשלהם, ויש כאלה שזה אשכרה לא מזיז להם. וכמובן, יש את אלה שמרגישים שזו זכותם. הערב למשל שתיים אמרו לי "אז לא היית צריכה לתת לנו להכנס". הן נכנסו בעשרה לעשר, הודעתי להן שאנחנו סוגרים חמש דקות לפני הזמן, והן פשוט אמרו "אנחנו צריכות עוד זמן, ואם הכנסתם אותנו תצטרכו לחכות." וואלה, יופי. מעכשיו אני לא אכניס אנשים החל משמונה וחצי, כי בעשר סוגרים. באמת, תודה על העצה. אז איך זה אצלכם?

אצלנו

הכל עובד מסביב לשעון. ככה שתמיד אפשר להכנס (חוץ מיום כיפור) הבעיה מתחילה בזמני הטיסות. לטיסה צריך להתייצב שלוש שעות לפני, אם הגעת שעתיים לפני וואלה לא נגיד לך כלום. אבל חברת התעופה סוגרת את הצ'ק אין 45 דקות או שעה לפני הטיסה. אז להגיע בשניה שהם סוגרים את הצ'ק אין לא יהיה דבר חכם לעשות, במיוחד אם אתה צריך לעבור ביטחון לפני (והרי כולם צריכים לעבור ביטחון לפני...) "אני כל פעם מגיע ככה" (מתוך כל הפעמים האלו, הייתה באמת פעם שטסת?) אף פעם לא אמרו לי, אני טס הרבה (זה כתוב לך על הכרטיס!!!!) וכו וכו...

אצלנו...

שזה חנות בגדים, קודם כל תמיד יהיו את אלה שאחרי שהדלתות סגורות ינסו לפתוח, והדלתות אצלנו נפתחות בצורה משונה תודה לאל ככה שאף אחד לא מצליח, ויש את אלה שמצליחים לפתוח נכנסים ואני מגרש אותם והם אומרים: "מה סגור?", לא, זה קניון והדלת סגורה ככה בשביל שהמזגן לא יברח... יש את אלה שקוראים לך לדלת שהם צריכים רק חולצה, או שמרו להם בצד משהו ושטויות כאלה, ולפעמים אין לי לב כי הם ממש נחמדים, אבל כולם ב100% מהאנשים שהכנסתי, שיקרו, כולם המשיכו להסתכל על דברים אחרים, אז מאז התחלתי לתת תירוץ מטומטמם שהקופה נסגרת אוטומטית ואי אפשר לקנות, ואנשים אוכלים את זה... ואם כבר נשארו לקוחות שנכנסו לפני הסגירה ואני רואה שמתעכבים, אני בניגוד לשאר העובדים אצלנו שמתביישים, אני מזרז את הלקוחות ואומר להם שאם אפשר להזדרז כי רוצים לסגור קופה, למרות שרוב הפעמים זה לא ממש מעניין אותם, אבל אז אני מתחיל לתת רמזים עבים שנגיד עובד שואל אם נשאר לקוחות אז אני אומר בקול רם שירגישו לו בנוח ואומר "כן! נשארו עוד לקוחות בחנות" היה מקרה אחד בסילבסטר השנה שיצא מוצ"ש שסגרנו חנות והיו איזה 4 בחורים דתיים ואמרתי בקול רם: לקוחות יקרים אתם מתבקשים להזדרז, יש לנו חיים... וזהו...

Elanor Rigby

New member
מוכר..../images/Emo96.gif

גם אני עובדת בחנות, ואני כמעט תמיד עובדת במשמרת ערב ואני נמצאת עד הסגירה. תמיד יש את האנשים שמגיעים 5 דקות לפני שאנחנו סוגרים ואז צריך להגיד להם בעדינות שיזדרזו עם הקניות שלהם כי אנחנו רוצים לסגור... משהו שאנחנו תמיד עושים זה לכבות את האור בחלק האחורי של החנות (כשאין שם אנשים כמובן) ואז אנחנו מקווים שאנשים יבינו את ה"רמז" וילכו.

haych

New member
אצלינו.....

עד שעת פתיחת המסוף מכניסים רק רכבי עובדים. אין בוקר שאין שמונים מליון מכוניות/חמולות שלמות שמחכים שנפתח שערים וחוסמים את הכביש ככה שאף רכב לא יוכל לעבור. מממ... יש לי תחושה שאם לא תתנו להסעות של הבודקים להכנס המסוף לא יפתח! לגבי הסגירה, עד עכשיו היה ידוע שאנחנו סוגרים בעשר ובאמת אף פעם לא היו בעיות עם זה. עכשיו אחרי שהקדמנו לתשע כמעט כל יום יש את המאחרים שמנסים להכנס. "אבל אדוני, המסוף סגור." "בבקשה, יש לי לוויה/חתונה/אחי מאושפז עם חצי אוזן בבי"ח בירדן" "אבל אין עובדים במסוף" "אבל אני חייב לצאת!" "אבל אין עובדים! אין ביקורת גבולות-אין מי שיחתום לך בדרכון, אין מכס, אין כלום! כולם הלכו הביתה, המסוף סגור!" "אבל אבל אבל..................." ברוב המקרים זה נגמר בזה שמביאים לו מנהל תורן כדי שיסתום לו את הפה.

מותר לי

New member
מזל שאתם קיימים!! ../images/Emo6.gif

כל אלו שמגיעים אחרי הסגירה של אולם היוצאים אנחנו "מעיפים"- שיעברו דרך שייח' חוסין או שיתאפקו עד מחר... אם זה לא עוזר- יש אצלינו סדרן רוסי: "אדוני, הכל סגור! לך בצד תדבר עם המנהל, אם הוא מאשר אני מכניס אותך" "מה הטלפון של המנהל?" "לא יודע, תברר לבד, לך בצד ואל תפריע לעבודה!" לגבי הפתיחה- אבוי לו למי שיעמוד בכביש ויחסום את ההסעות! בעבר זה היה, בעיקר משאיות, היו סנטימטר לפני מחיצה טוטאלית של מכוניות שתמרנו בצורה אתלטית יוצאת דופן כדי להשאר בחיים... היום קבענו להם שעה, ועד אז- שיחכו בצומת! (הם אף פעם לא עומדים בשעה, אבל לפחות זה לא מוקדם כמו פעם...)

מהעבודה הנוכחית זה מוכר לי אחרת

היות שכמו שאקונומיקה אמרה, אצלנו אף פעם לא סגור... אבל יש את החוכמולוגים שגם עליהם היא סיפרה שמגיעים בשניה האחרונה ולא מבינים שזה בעייתי. מהעבודות הקודמות (פאסט פוד ומלצרות) זה מוכר לי יותר, בעיקר מקרים של אנשים שהגיעו אחרי שסגרנו ופשוט לא מבינים את המילה "סגור". בין התגובות הנפוצות: "סגור באמת?" (לא, צחקנו) "אי אפשר אפילו משהו קטן?" (המטבח סגור, אי אפשר כלום) והיו מקרים שאנשים חשבו שאם יתחננו נפתח את המטבח שוב בשבילם, "אבל אנחנו רעבים". מה לעשות, יש לנו שעות פתיחה וסגירה.

articulate

New member
גם אצלנו יש את המתחננים.

"אבל אני חייב את זה היום, את לא יכולה לעשות משהו?" (אדוני, השעה עשר וחצי בלילה, החנות סגורה, האורות כבויים ואין קופה. אני משוכנעת שתשרוד עד מחר בתשע בבוקר בלי הספר החדש של שרה אנג'ל.) את ה"אני רק שאלה" (מישהי פעם בעשר וחצי ניסתה להפיל את הדלתות, ואז אמרה "טוב. יש לכם כתבי עת?" אמרנו שכן. היא אמרה "ואת זוכרת את כולם?" אמרתי שלא. אז בלי למצמץ היא אמרה "אז אני רק נכנסת להסתכל, אני לא אקנה." מה את אומרת!!!) וכמובן, את ההמומים ("כבר אתם סוגרים?" היית מאמין? רק עשר בלילה! ממש מזעזע, לאן העולם הזה מגיע?) גם היה פעם מישהו שהתווכח איתנו במוצ"ש, כשאנחנו סוגרים באחת עשרה. הוא טען שבגלל שגם פותחים מאוחר - צריך לסגור בהתאם. שניה, אדוני, אני רק מתקשרת למנהלת שלי להודיע לה שאנחנו נשאר פתוחים עד שתיים בלילה היום, כי לאדון כאן יש בעיה עם זה שאנחנו לא פועלים בשבת בבוקר. אני בטוחה שלא יפריע לה בכלל וגם אני משתוקקת להשאר כאן איתו כל הלילה. זה לא שיש לי חיים.)

BloodSugarCrazy

New member
אצלנו....

פחות או יותר ואתו דבר. כבר שלוש פעמים לפחות אנשים נכנסו בכוח הפירקו לי את השלט שהיה תלוי על הדלת עם המילה "סגור" באדום מודגש, לא התנצלו ועוד הסתובבו בחנות כשהקופה כבר סגורה וחצי חנות מוחשכת!!! עכשיו, לכו תגידו להם ללכת... ותמיד יש את אלה שיודעים בדיוק מה הם רוצים, אז אני מכניסה אותם כי אני בטוחה שזה יקח חצי דקה, ואז הם מתחילים "אני צריך שתמליצי לי על ספר..."

אצלנו

אנחנו באות בתשע ופותחות בתשע וחצי תוך כדי פתיחה אנחנו צריכות לשטוף ואחר כך לפתוח את הדלת כדי שיתייבש עכשיו זה שהחנות ספוגה במים ואני והמוכרת השניה עומדות בחוץ עם שפריצרים ומנקות את השמשה לא מפריעה לאנשים פשוט להכנס גם אחרי שאנחנו אומרות שעוד לא פתחנו ואז יש את המשפט הקבוע "באתי מרחוק" משמע "פה זה רחוב שינקין ואני באתי מרוטשילד וזה מאוד רחוק" אז לפעמים אנחנו נחמדות ושואלות אם הבן אדם יודע כבר מה הוא רוצה וכמובן שהוא יודע אבל אז הוא נכנס מסתובב בכל החנות ועוד בשיא חוצפתו יוצא בלי לקנות כלום מסקנות א. אף אחד לא נכנס לפני תשע וחצי ב. הלקוח הישראלי הוא פשוט בלתי נסבל ושלא תבינו לא נכון זאת לא קטנוניות לא להכניס אנשים לפני הפתיחה פשוט אני לא יכולה לתת שירות בכפכפים וגופיה ואני בטח ובטח לא יכולה לתת עודף כשהקופה סגורה מרתיח משהו לא ?

למעלה