שעות "עבודה" יקרות

Commie1

New member
שעות "עבודה" יקרות

שמתי לב שישנה נזילה של דלק שמתנקזת על הסעפת לא רק שלא התייחסו לזה בטיפול שאחרי הרצה בפעם השנייה שבאתי כשהתלונה המרכזית הייתה הנזילה... לאחר שעתיים של "עבודה" חזר אליי המוסכניק חסר תשובות בתואנה שלא מצא דבר. היום לאחר שנמאס לי מצאתי לנכון לקחת את העניניים לידיים (בלינק המצורף) ולאחר 10 דקות עבודה
..סך הכל מצאתי שההלחמה של המיכל דלק למטה אינה טובה או שנסדקה בצורה כלשהי מה שגורם לנזילה ממש קטנה ועיקבית של דלק. כל שהייה צריך לעשות זה לפרק את הפלסטיקה ולחפש טיפה עם האצבעות...זה הכל. רק לשתף.

inif

New member
סחתיין עליך וחבל שהמוסך לא עלה על זה.

ואם כבר עבודה עצמית אז החלטנו אני וחבר לעשות טיפול גדול לאופנוע - אבל לבד . טלפון למוסך המרכזי כדי לדעת מה עושים בטיפול כזה וקדימה לעבודה. אלו הדברים להם נזקקנו: 1) מוסך של חבר . 2) גישה לאינטרנט (גם להזמנת חלקים וגם כדי לפתור בעיות מאוחרות יותר - השרשור שפתחתי למצוא את תקלה מספר 42). 3) הנחות וקשרים אצל בתי עסק בענף. 4) נכונות להרבה לכלוך על הידיים. בהתחלה פורק האופנוע והחלפו הדברים הבאים: רפידות קדמיות( 200 ש"ח) , פלאגים אירידיום מאיביי (160 ש"ח) , שמן מנוע מובחר (הנחה גדולה -לא יכול לפרט) נוזל קירור (הנחה גדולה ). מסנן אויר K&N מאיביי 240 ש"ח. מסנן שמן 80 ש"ח בתחום הקוסמטיקה : 1) פנס אחורי משולב עם וינקרים - 250 ש"ח מאיביי 2) צביעת ג'אנטים אצל יניב גולן (מחיר חסוי). זה לאחר הפירוק ובהמתנה לג'אנטים

inif

New member
נסיון לתקן הזעה ממכסה קלאץ אצל "מומחה"

דפק את החלק ונאלצנו להמתין כמה שבועות לחליפי מארה"ב . ואז גם הגיעו הג'אנטים מיניב גולן שעשה עבודה מדהימה לבושים במישלין פיילוט פאוור חדשים.

inif

New member
לבסוף הורכב האופנוע ואז התגלתה תקלה "42"

פתיחת הודעה היסטרית בפורום וחיפוש בפורומים בחו"ל , הורדת SERVICE MANUAL וקדימה לעבודה - לפרק שוב. מה שהוכיח שהבעיה הייתה בחיישן ומחר תתוקן (עניין של להרים מיכל דלק ולהחליף).

inif

New member
וגמרנו :)

היה מתיש אבל כיף (התמונה צולמה היום בשבת - בשביל זה הזקן: )

yarivos

New member
יפה מאוד ../images/Emo72.gif

מה תעשה איתו עכשיו שהכל תקין
אני יודע! תבקש מ ice שילמד אותך לשטוף ולצלם אותו בגינה

GiladZX6R

New member
../images/Emo46.gif מה עשיתם עם השמן המשומש והנוזל קירור../images/Emo35.gif

inif

New member
מה לקחת שאתה כ"כ כועס מבלי שאתה אפילו יודע

מה עשינו עם השמן והמים ? האמת שבד"כ אני שופך את זה לתוך פארק הירקון בת"א ע"מ לשפר את איכות המים.

inif

New member
הסר דאגה מלבך, השמן והמים פונו למיכלים

המיועדים לאיסוף ומחזור ע"י המוסך.

inif

New member
בדיוק שם !!! גם אתה משתמש בהם ?

האמת , תמונה עצובה - איך שהאדם מחרבן את הטבע , פשוט עצוב.

למעלה