שעות נוספות

מצב
הנושא נעול.

yul30

New member
שעות נוספות

שעות נוספות
אני שכירה בחברה פרטית ומקבלת שכר לפי שעה. יום העבודה נע בין 10 ל 12 שעות כל יום, חמישה ימים בשבוע. אני לא מקבלת תוספת על שעות נוספות ורציתי לדעת האם זה חוקי. האם יש מספר שעות מסויים ביום ו/או שבוע שאם עובדים מעבר לו צריך לקבל תוספת שכר על השעות הנוספות. בנוסף, אני בהריון. אני יודעת שאסור להעסיק אותי שעות נוספות, אך בשלב זה אין לי בעיה עם זה. האם זה חוקי (במידה ואני מסכימה כמובן)? תודה.

לא! זה בהחלט לא חוקי.

שעות נוספות
אני שכירה בחברה פרטית ומקבלת שכר לפי שעה. יום העבודה נע בין 10 ל 12 שעות כל יום, חמישה ימים בשבוע. אני לא מקבלת תוספת על שעות נוספות ורציתי לדעת האם זה חוקי. האם יש מספר שעות מסויים ביום ו/או שבוע שאם עובדים מעבר לו צריך לקבל תוספת שכר על השעות הנוספות. בנוסף, אני בהריון. אני יודעת שאסור להעסיק אותי שעות נוספות, אך בשלב זה אין לי בעיה עם זה. האם זה חוקי (במידה ואני מסכימה כמובן)? תודה.
לא! זה בהחלט לא חוקי.
על כל שעה נוספת של עבודה החל משעת העבודה השמינית על המעסיק לשלם גמול שעות נוספות. מצרפת לך קישור עם הסבר על עניין שעות נוספות. לגבי הריונך - החל מהחודש החימישי, על המעביד לקבל את הסכמתך בכתב ואישור מהרופא שלך על כך שאת יכולה לעבוד בשעות נוספות/לילה/יום המנוחה השבועי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה