שעור בהווה מצ``ב צ`ארט תוך-יומי 30 דק`, עם אפשרות לראש-כתפיים קצר עם יעד לתיקון לקו מגמה עולה מתון יותר, שיהווה במידה ויתרחש כ 50% ממהלך העליות שהחל ב 24/6.שעור בהיסטוריה
ישנו אני חושב הבדל בולט בין המקרים המחזורים בדוגמא שאתה נותן גדלו משמעותית (לפחות כך זה נראה בגרף ) ואילו כעת אין גידול במחזורים,אני חושב שלמרות שלא מדובר בניתוח טכני כדאי לשים לב שההתאוששות קשורה לתחושה שיהיה הסכם הפסקת אש והחולשה הנוכחית קשורה לעובדה שנראה שההסכם מתמוטט.רצוי גם לשים לב שאנו קרבים לנקודת מפגש בין קו מגמה עולה ארוך טווח משנת 95 (תבחין בו רק אם תציג בצורה לוגריתמית,נימוק טוב מדוע צריך להציג בצורה לוגריתמית) וקו התנגדות יורד (מאוגוסט 2000 ) .שעור בהיסטוריה
מישהו לא מכין שיעורים ?? נו באמת, טוב אפשר לראות דמיון אבל חשוב לזכור כי על הבורסה פועלים עוד מספר כוחות לא משמעותיים כמו הבורסה האמריקאית, המצב הביטחוני ומצב החברות מן הסתם... האם ההקבלה בשלושת הפרמטרים האלה תואמת את 3/99 ??? האם ההתעלמות מגורמים בסיסים הינה חובבנית במקצת ??שעור בהיסטוריה
נבוך לא שאני בא להגן על ההקבלה של wolffgadi, אך כנראה פספסת משהו. כאן זה פורום ניתוחים טכנים, כל מה שציינת אינו רלבנטי לניתוח טכני. לא שהסיבות הנ``ל שציינת אינן חשובות, הן בהחלט חשובות לכל העיתונאים שצרכים למלא טורים שלמים של בלה,בלה,בלה על למה השוק עלה ו/או ירד. ויותר מזה, אם נחרוג לרגע מהניתוח הטכני ונדבר על גורמים בסיסים (שאינם קשורים לניתוח טכני) שיכולים לתמוך בהקבלה האפשרית שהציג wolffgadi אז זה עשוי לבוא הפעם מכיוון הריבית השקלית. אך, שוב, בוא לא נכנס לזה, כי זה לא קשור לניתוח טכני ולרב ההסברים למהלכים משמעותיים בשווקים למעלה/למטה מגיעים לאחר המהלך. כך היה וכך יהיה.מישהו לא מכין שיעורים ?? נו באמת, טוב אפשר לראות דמיון אבל חשוב לזכור כי על הבורסה פועלים עוד מספר כוחות לא משמעותיים כמו הבורסה האמריקאית, המצב הביטחוני ומצב החברות מן הסתם... האם ההקבלה בשלושת הפרמטרים האלה תואמת את 3/99 ??? האם ההתעלמות מגורמים בסיסים הינה חובבנית במקצת ??
צר לי אכן זה לא המקום, תודהנבוך לא שאני בא להגן על ההקבלה של wolffgadi, אך כנראה פספסת משהו. כאן זה פורום ניתוחים טכנים, כל מה שציינת אינו רלבנטי לניתוח טכני. לא שהסיבות הנ``ל שציינת אינן חשובות, הן בהחלט חשובות לכל העיתונאים שצרכים למלא טורים שלמים של בלה,בלה,בלה על למה השוק עלה ו/או ירד. ויותר מזה, אם נחרוג לרגע מהניתוח הטכני ונדבר על גורמים בסיסים (שאינם קשורים לניתוח טכני) שיכולים לתמוך בהקבלה האפשרית שהציג wolffgadi אז זה עשוי לבוא הפעם מכיוון הריבית השקלית. אך, שוב, בוא לא נכנס לזה, כי זה לא קשור לניתוח טכני ולרב ההסברים למהלכים משמעותיים בשווקים למעלה/למטה מגיעים לאחר המהלך. כך היה וכך יהיה.
הצרה בשיעור היא שליאון יורה ולא פוגע ולכן קו ההתנגדות שלו במקום הלא נכון. לכל עסקי הvix הייתי מוסיף שהsox בדיוק מתחת לממוצע נע 200 שהדף אותו חזרה כבר פעמיים. משחיובי בגרפים זה הדאו שאם יקבל עוד דחיפה אחת כלפי מטה יהיה מבושל לעליות. דהיינו אני נוטה לסיפור של א-ר ולסיכוי של 50 אחוז חזרה מהעליות האחרונות במעו``פנו. משאמור להזיז את השוק הקובע (נסד``קנו...+ דאו) הוא דו``ח האבטלה ביום שישי. וסתם דרך אגב ההנחה שלי לפני מספר ימים מתוך עסקי אופציות ומניות של בעלי ענין ביחס למצב CHKP קבלה אישוש היום (כמו גם השורטים). עכשיו יש לצפות לעליות כתוצאה מקניות של אלה שחושבים שכל החדשות הרעות כבר מגולמות. יש לי חדשות בשבילם אבל זה רק לשורטים בעתיד...וכמובן שאין להתיחס ברצינות לכל ההזיות המצוצות מהבוהן שלי שאני משפריץ פה...צר לי אכן זה לא המקום, תודה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.