שעונים...

שעונים...../images/Emo101.gif

אופירי, (בן 10 ח´), כבר לא נושך (8 שיניים ועוד אחת בדרך...) אבל בשבוע האחרון, הוא התחיל להשאיר לי סימנים של שיניים (כמובן שרק ה-4 העליונות)מסביב לפטמה... ואני לא מרגישה שהוא נושך, למרות שזה טיפה´לה כואב... השאלה היא האם פטמותי הפכו לסוליות נעליים, ואני כבר לא מרגישה שהוא נושך? ובכלל, הוא משחרר את הפטמה כשהשיניים קצת סגורות, וזה כן כואב, אבל זו לא נשיכה ונראה לי שקצת יותר קשה להסביר לו על זה... מכירות?!

השיניים מצריכות חינוך בלתי פוסק

אני מוצאת את עצמי מעירה על כך לאייל גם בגילו המופלג (אוטוטו שנה וחצי). הוא למד לפתוח פה גדול ולא לתפוס רק את הפיטמה. הוא יודע שאם הוא יתפוס רק את הפיטמה לא יצא חלב (יודע, אלק.. ככה אימא שלו הקרציה אומרת לו
)

meira

New member
שווה לנסות להסביר לו בטון המתאים

אולי בהתחלה הוא לא יבין מה את רוצה ממנו אבל הם קולטים את טון הדיבור ובאיזה שלב ידע שזה משהו שמציק לאמא

זו בעיה להסביר,

כשזה לא קורה בנקודת זמן מסויימת... בנשיכות, ידעתי להפסיק את ההנקה, לנתק אותו ולהסביר. עכשיו זה לא מגיע ברגע ספציפי ולהסביר באופן עקרוני, לא נראה לי שהוא יבין...

גם אצלי זה ככה - חשבתי שאין דרך

אחרת. הנחתי שתמיד יהיו סימנים מהשיניים העליונות וגם לי זה לא כואב בדרך כלל. ברגעים שהשיניים לוחצות עמוק זה כבר כואב ויש לי ממש חורים בעטרה. חוץ מזה, היום היא ממש עשתה לי כאבי תופת - כל הפטמה שלי כחולה/סגולה ואני לא מבינה איך זה קרה. זה נורא כואב ואני לא יודעת מה לעשות.

דיאנה1

New member
גם אצלי רואים את השקעים של

החותכות העליונות, וזה מאד מוזר כי בכלל לא כואב לי, אז אני לא מוטרדת.

למעלה