שעונים מעוררים

lightflake

New member
אתה זה ששם את כל המורים בשק אחד

קורא לכולם בשם אחד וזורק לפח.
כמה אוצרות אתה מפסיד בדרך?
זה לא מעניין אותך (ובינינו גם לא מגיע לך שתדע)
כי אתה מעדיף להשאר כללי ושטחי. שיהיה בהצלחה...

ההפסד כולו שלך

כי אתה מוציא זמן יקר ותשומת לב על חיפוש והשקעה.
ולא מצאת.
ולא תמצא.
ואפילו אינך יודע מה אתה מחפש.
כבר איבדת את עצמך בחיפוש.
והנה מצאת עוד "מורה" עם שטיקים חדשים. והנה הוא איכזב או שיעמם ועברת ל"מורה" אחר.
וכך זה ממשיך וממשיך, וימשיך.
כל הליכה אחר "מורה" מרחיקה אותך יותר ויותר מעצמך.
גם ה"מורים" שמוחזקים להיות הגדולים ביותר, המוארים ביותר.
אף אחד לא יכול לעזור לך. הדבר היחיד שאפשר לעשות בשבילך הוא לגרום לך להבין שאף אחד לא יכול לעזור לך.
ואת זה אתה לא מוכן להבין, אתה מסרב להרפות מהליכה אחר סמכות. אז גם אם היה מישהו שהיה רוצה לעזור לך- הוא לא היה יכול.
כל מי שנשאר הוא רמאי שמנצל את החולשה הזו שלך. כל המורים, כל הגורואים.
כל מה שהם אומרים- אתה לא צריך. כל מה שהם אומרים- רעש מיותר.
האם אתה זוכר איך נתפסת ברשת הזו? אני מתערב שלא. איך הפכת להיות מחפש רוחני פתטי? אתה אבוד!

lightflake

New member
א. כי פנית אליי, ואני יודע שטוב לי

ב. כי אם לא היית גורו-Wannabe אז פשוט לא הייתה לך כל בעיה עם גורואים שאתה כה מתעב (בכלליות שטחית מוחלטת)

ג. כי זה לא עניינך אם אני אבוד או לא, אז "לא נורא" זו תשובה טובה למדי גם כדי לומר לך להסתובב 180 מעלות ולא להתעסק בעניינים שלא שלך, לא זכור לי שמישהו ביקש את עזרתך... אתה פשוט לוקה בתסמונת המטיפנות המשיחית... שעליי אישית לא עושה רושם.

ד. כי אם תהיה יום אחד כן עם עצמך תבין שאתה מדבר רק על עצמך, אתה אבוד, כך לפחות אתה מרגיש עמוק בתוכך, ומכיוון שאתה מדחיק את זה כל כך חזק אז לי (ולאף אחד אחר לדעתי) אין כל דרך לעזור לך, ולכן "לא נורא" היא תשובה ראויה יותר מלומר לך שמצבך קשה ואין דרך לעזור לך

ה. כי למרות האמור לעיל ב-ד' אני בטוח שאין קצה של עלה שנע ברוח סתם במקרה אלא שסיבת הסיבות אחראית לכל, ולכן גם אם אתה כרגע מרגיש "אבוד" זה רק זמני מאוד, ובסופו של דבר גם זה לטובתך ואתה תתאזן והכל יבוא על מקומו בשלום, אז באמת שאין לך מה לדאוג

אילו שטויות

ראשית- גורואים טוענים שיש להם את התשובות והפיתרונות להכל.
אני לא.
אני מביע את דעתי, ויש לי דעות על כל נושא. זה לא הופך אותי לגורו ולא לגורו וואנבי.
אם אינך מסוגל לזהות את ההבדל- זבש"ך.
שנית- מתחשק לי לומר לך שאתה מבזבז את הזמן על חיפושים רוחניים. למה? סתם כך. אף אחד לא מכריח אותך להקשיב לי, וגם עושה רושם שאתה לא מקשיב לי.
שלישית- אני אבוד ואני מתכוון להישאר אבוד. אתה אבוד ומחפש את הדרך. זה הופך אותך לאבוד בריבוע. מה לחוץ לך למצוא את האמת המוחלטת? מה תעשה איתה? למה כל הטררם?
נניח לרגע שאני יודע את האמת המוחלטת- למה שאתן לך אותה? אתה בן אדם נורא לחוץ ולא נותנים לאנשים כמוך מתנות חינם כי ידע לאנשים לחוצים הוא עוד נזק לחייהם ולחיי הסובבים אותם.
מה תעשה עם ההארה? ע"פ ההליכה שלך אחר גורואים אולי אתה מתכנן איזה עסק גורואי. תוכל להיות מואר ולמכור הארה.
בשביל מה זה טוב? איזה ערך בפני עצמו תוכל לשוות להארה? לא כעסק פירמידה אלא כמשהו שיש לו ערך בעולם!
בקיצור- מה אתה רוצה לעשות? לא מהי האמת, אלא מה אתה רוצה.

lightflake

New member
זה אחלה עבודה

אתה לא עושה שום דבר חוץ מלברבר קצת בסופי שבוע
ויכול למנף את זה להרבה מאוד כסף
+הרבה בחורות יפייפיות רוצות לשכב איתך

נכון, רק שזו שרלטנות

ובשרלטנות, כמו בשרלטנות, יש להיות נכון לשקר במצח נחושה.
אם זה לא מפריע לך- אשריך. אבל מה שבטוח הוא שהחיפוש שלך אחר האמת לא ממש עולה בקנה אחד עם המקצוע הזה.
אלא אם כן אתה מוכן לשקר גם לעצמך.
למעשה- הטובים ביותר בתחום הגורואיות הם אלו שמצליחים לשקר לעצמם וכך עולה כוחם לשכנע אחרים. אין יותר משכנע ממי שמאמין לשקר של עצמו.

תכלס

ביחס לרמת המחוייבות לאמת שלך כרגע- באמת לא נורא אם תבחר בשרלטנות כמקצוע.
ביחס לצלם אדם ישר- זה כבר סיפור אחר.

"אין יותר משכנע ממי שמאמין לשקר של עצמו"

"הטובים ביותר בתחום הגורואיות הם אלו שמצליחים לשקר לעצמם" - אמת

לכן אנשים שלא מאמינים לעצמם לגמרי הם מצד אחד חופשיים יותר מהמחשבות והדיבורים של עצמם... שזה דבר טוב מאד... ומצד שני פחות משכנעים אחרים, שזה מבחינתם דבר לא משהו.

למעלה