שעונים לבנים.. אז אני מבין שאף אחד לא יודע לפרק ספידומטר....
E EranR New member 18/11/02 #2 פירוק ספידומטר מה השאלה? נ.ב - אין בעיה לפרק ספידומטר, הבעיה היא בהרכבה אח"כ...
E EranR New member 20/11/02 #5 מה הבעיה בדיוק? טוב, הבנו שאתה מעוניין לפרק... לאיזו מטרה? מתי? האם ניתית כבר פעם? איזה דגם/שנה? תן קצת אינפורמציה. אני הוצאתי את שעון המהירות מס´ פעמים - על מנת להחליף נורות וכ"ו. ערן.
מה הבעיה בדיוק? טוב, הבנו שאתה מעוניין לפרק... לאיזו מטרה? מתי? האם ניתית כבר פעם? איזה דגם/שנה? תן קצת אינפורמציה. אני הוצאתי את שעון המהירות מס´ פעמים - על מנת להחליף נורות וכ"ו. ערן.
M Mizti 1 New member 21/11/02 #6 אני רק רוצה להחליף את הנייר השחור של הק"מ...עם המספרים באחד לבן... יש לי אמריקאית 1303L
E EranR New member 21/11/02 #9 הצעה אם למישהו יש שעון ספר/לא תקין, שיביא למפגש הקרוב, ניפגש, נפרק, ננסה בכוחות משותפים, ובסוף נראה אם נצליח לחבר הכל בחזרה. נו, יש קופצים? ערן.
הצעה אם למישהו יש שעון ספר/לא תקין, שיביא למפגש הקרוב, ניפגש, נפרק, ננסה בכוחות משותפים, ובסוף נראה אם נצליח לחבר הכל בחזרה. נו, יש קופצים? ערן.
C chino New member 21/11/02 #7 למה לא ??? כמו שכולם ענו לך, לפרק זה לא בעיה...אבל... זה כמעט בלתי אפשרי להחזיר את המחט של הקמ"ש למקומה וגם לשמור שלא תתעקם. אל תנסה בעצמך...חבל על הספידומטר
למה לא ??? כמו שכולם ענו לך, לפרק זה לא בעיה...אבל... זה כמעט בלתי אפשרי להחזיר את המחט של הקמ"ש למקומה וגם לשמור שלא תתעקם. אל תנסה בעצמך...חבל על הספידומטר