שעון

ושאלה על דמות:

היא יצאה דקה מידי זו בובה מאוד קטנה יש אפשרות לעבות אותה? או להשאיר אותה כמו שהיא? רציתי שייצא כמו האישה של שורמן (מזהב) אז לפחות התנוחה דומה....

אורמר

New member
אסנת השעון מקסים!

את יכולה לעבות את הדמות עם עיתונים. קרעי לך 3-4 רצועת ארוכות של עיתון. תפסי אותן בקצה, הדביקי לדמות ולפפי סביבה בצורה מהודקת מאוד. בקצה הדביקי שוב והכיני עוד רצועות. במקום שאת רוצה שיהיה יותר עבה קחי יותר רצועות, או רצועות רחבות יותר. ניתן גם לעשות כמה שכבות של רצועות. בסוף למסקנטיפ הכל. בהצלחה!

mayeden

New member
היי אסנת

העיניי טועות או שאת עובדת עם עיסה מנייר גרוס( על הכסא)? השעון יצא מאוד יפה, נקי ומדוייק .

תשובות לכולןןןן

זו עיסה מנייר גרוס יש לי עבודות גדולות בעיקר וגם בשל המחזור - אבל למה את כל כך מופתעת? מלי - רק השענתי על הכסא זה המקום שאני שומרת עבודות מחשש לילדים חתולים (גורים) ושאר מזיקים. ואין לי מחוגים כי אני צריכה לקנות לקה ועדיין אין - אז אני מחכה לקנות הכל ביחד - אבל נא לדמיין. ותודה

mayeden

New member
אסנת, השעון יצא מאוד חלק ו...

שיערתי שעבדת עם נייר טואלט ואז ראיתי את הכסא מאוחר ומכאן אולי הפליאה שנשמעה/ נקראה בהערה שלי

50מרלין

New member
../images/Emo140.gifהשעון מתוק,,לא הבנתי הוא מחובר

לכסא או שרק בגלל הצילום השענת אותו על הכסא??? ובנושא הבובה קיבלת תשובה מצוינת

אסנת אבידן ../images/Emo140.gif

השעון מדליק ממש !!! איזה פרצופון מתוק איירת לו !!! בנוגע לדמות - כפי שציינה אורמר, עבי עם עוד עיתונים !!! מתה כבר לראות אותה מוכנה !!!

למעלה