שעון של אהבה.

avinusha

New member
שעון של אהבה.

כתבתי לחברתי כמה מילים יפות, שיצורפו לשעון נורא מיוחד שלה אני מכין. אשמח באם תתנו עיצות לשיפור או סתם תתנו דעתכם על העניין. - מה זה השעון הזה? את שואלת את עצמך.. שעון ללא מחוג שעות וללא מחוג דקות, ללא שום הסברים וללא שום מספרים, שעון שאיתו להשיג שעה, יהיה אפשר רק בניחושים. אנסה להסביר.. לשעון הזה יש משהו שמאוד מזכיר אותי, השעון הזה פשוט, נורא נורא עקבי. בכל שנייה קופץ ואף משמיע טיק, אם לרגע הוא הפסיק, סוללה בשבילו תספיק. אז לא.. אני לא משוגע, אני לא עושה קפיצה וגם לא משמיע טיק, אבל כן עושה תנועה והמחשבה כבר מגיעה. מחשבה של ידידות, מחשבה של תשוקה, מחשבה של חברות ומחשבה של אהבה. למרות שאני יודע ולמרות שאת גם כן, בחרתי לתת לך שעון זה, בשביל שנזכר. בכל טיק ובכל תנועה, תדעי שרק עליך ורק אותך תמיד ארצה ותמיד אוהב. דעתכם ? בתודה, אבי.

קלימנה

New member
חמוד...

אני חושבת שאני במקומה הייתי מתרגשת אבל עדיין היו לי הצעות לשיפור: מהו השעון הזה? את שואלת ... שעון ללא מחוג שעות,או דקות, ללא הסברים וללא מספרים, שעון איתו, להשיג שעה, יהיה אפשר רק בניחושים. אנסה להסביר.. לשעון הזה יש משהו שמאוד מזכיר אותי, השעון הזה פשוט, כל כך... עקבי. בכל שנייה קופץ ואף משמיע טיק, ואם לרגע הוא הפסיק, סוללה בשבילו תספיק. אז לא.. אני לא משוגע, אני לא עושה קפיצה וגם לא משמיע טיק, אבל כן עושה תנועה והמחשבה כבר מגיעה. מחשבה של ידידות, מחשבה של תשוקה, מחשבה של חברות ומחשבה של אהבה. למרות שאני יודע ולמרות שאת גם, בחרתי לתת לך שעון זה, בשביל שנזכר. בכל טיק ובכל תנועה, תדעי שרק עליך ורק אותך תמיד ארצה ותמיד אוהב. זה באמת חמוד ומרגש.

avinusha

New member
תודה :)

היה לי כיף לקבל את תגובתך ואף את השינויים הקטנים שעשו פלאים לחרוזים. תודה תודה ומלא מלא חג שמח. אבי.

למעלה