אתה נושא בעלות ההחלפה ע"י חשמלאישלום השאלה שלי היא קניתי שעון שבת לדוד מים במקס סטוק. הוא לא עובד טוב. רק שלהחליף את זה מצריך חשמלאי. מי ישא בעלות הזו? היה כתוב על האריזה אחריות שנה
תודה
הדברים האלה הם טריק לאי מתן אחריות שכן אם משתמשים באחריות צריך לשלם פעמיים לחשמלאי , לנסוע פעמיים לנותן האחריות ולהישאר לפחות שבועיים בלי האביזר - ובמקרים רבים תוספת העלות גדולה ממחיר חלק חדששלום השאלה שלי היא קניתי שעון שבת לדוד מים במקס סטוק. הוא לא עובד טוב. רק שלהחליף את זה מצריך חשמלאי. מי ישא בעלות הזו? היה כתוב על האריזה אחריות שנה
תודה
בעולם מושלם – הם, במציאות הקיימת – אתה.שלום השאלה שלי היא קניתי שעון שבת לדוד מים במקס סטוק. הוא לא עובד טוב. רק שלהחליף את זה מצריך חשמלאי. מי ישא בעלות הזו? היה כתוב על האריזה אחריות שנה
תודה
לא פעם קניתי בסטוק והמוצרים היו טובים. לא מהליגה הכי טובה אבל סבירים. בשעוני שבת שלא היו תקינים נתקלתי גם בחנויות אחרות, ואיני בטוח שהסטוק מחזיקים מותגים אחרים מהם. קורה. מחליפים. נושאים בהוצאה ככל ש"לא יודעים" לעשות זאת לבד (והחוג אינו מתיר "לעשות לבד". חלק מהחיים...בעולם מושלם – הם, במציאות הקיימת – אתה.
בכנות, אם אתה מחפש אמינות ואיכות, אל תקנה ב"סטוק". זה זול שיכול לעלות לך ביוקר.
ואם אתה רוצה שהחשמלאי יקבל עליו את האחריות למוצר, תן לו להביא את המוצר איתו.
ככה הוא קונה אצל מי שהוא סומך עליו ויש לו דיבור איתו ואתה יודע שהוא אחראי מאל"ף ועד תי"ו ויש לך ראש שקט.
קניתי במקס מוצרים סבירים ומנגד כבר היו לי כמה וכמה נפילות (לא במוצרים יקרים). אבל כל זה לא משנה את הנקודה שלי והיא לתת לחשמלאי לקנות. זה מה שעשינו בכל הדירות, וכך כשהייתה בעיה (למשל הוא גילה בהתקנה שמה שהוא קנה לא מתאים) הוא דאג להחליף ולא אנחנו.לא פעם קניתי בסטוק והמוצרים היו טובים. לא מהליגה הכי טובה אבל סבירים. בשעוני שבת שלא היו תקינים נתקלתי גם בחנויות אחרות, ואיני בטוח שהסטוק מחזיקים מותגים אחרים מהם. קורה. מחליפים. נושאים בהוצאה ככל ש"לא יודעים" לעשות זאת לבד (והחוג אינו מתיר "לעשות לבד". חלק מהחיים...
מי שיודע להתקין לבד מתקין . לא שומר חוקאז הם לא אמורים לשלם על החשמלאי למרות שאי אפשר מבחינת החוק להתקין בלי חשמלאי?
אבל כן התקין לי חשמלאימי שיודע להתקין לבד מתקין . לא שומר חוק
יש חיסכון ניכר לכל מי שלא צריך מים חמים 24/7. בלבולי המוח הם שלך בלבד.אין שום חיסכון . בהתקנת שעון שבת לדוד . רק בילבול מוח. בחורף לוקח יותר זמן לחמם. בקיץ פחות . בדוד יש טרמוסטט . שמכבה את הדוד כאשר מגיעים המים ל60 מעלות . זה מספיק . הייתר זה סתם גימיק . של היצרנים
אין טעם להגיב לכמות כזאת של חרטוטים, בפרט למי שחושב ש"צריך לזכור להדליק ולכבות"...בעוד 4 חודשים תיראה את חשבונות החשמל . שהם זהים למה שהייה מיקודם . אדם מיתרחץ כול יום בדרך כלל . חוץ מהקמצנים כמוך . שמיתרחצים כול יומיים . בחום של היום גם פעמיים ביום מיתרחצים . קח בחשבון ששעון שבת יש לו מנוע קטן בפנים שמסובב את המחוגים . שצורך בחודש לפחות 10 ש"ח . ובחשבון חשמל של חודשיים זה 20 ש"ח . המנוע מיסתובב 24/7 שעות . התשלום ששילמתה קניית השעון. תשלום לחשמלאי . על מנת לחסוך 5 שק בחודש אולי . צריך ליזכור להדליק לכבות אחרי המיקלחת .בחורף דולק יותר בקיץ פחות . איך אומרים סתם ליזכור כול יום להדליק . גם בלאי של השעון. וד חשמל צורך המון חשמל. בזמן ההדלקה יש נצוץ שגומר מהר את הפחיות
לך כנראה זו מעמסה מוחית קשה, אז קשה לך להבין שרוב האנשים מסתדרים מצוין ומפיקים תועלת מהמוצר...מבין את מהות המוצר טוב מאוד . השעון ידליק ויכבה את הדוד לבד . תלוי איך שתכוון . טעות בניסוח הייה לי מקודם . בקייץ צריך 50% מהזמן מאשר בחורף לחמם את אותה כמות של מים . אז כול חודשיים תעמוד ותכוון את הזמן. כי אתה רוצה לחסוך חימום/כסף . יש ימים שהמים פושרים שכימעט לא צריך לחמם . כול נקודת המוצא שלך זה חיסון בכסף . גם קח בחשבון שהשעות צורך חשמל מרשת החשמל . כ10 ש,ח לחודש . ואתה רוצה לחסוך נכון? בשעון יש מנוע . אים הוא דגיטלי . אין מנוע אבל יש רליי הקיצר בהצלחה לך בחיסכון
עשיתה מישאל עם על האנשים האלה ? סתם קשקשת ברשת אתה כותב . אני חשמלאי מישנת 1965 בערך . כן 65 . וטכנאי משנת 1966 . היתה מעבדה לתיקוני רדיו.TV שחור לבן. מתקין צלחות לוויין . אז אני יודע מה זה נצילות . והספק . בדוד יש טרמוסטט . כאשר הדוד מגיע ל60 מעלות . הטרמוסטט מכבה אותו . תיצרוך מעט מים. ישאר למחר . לחמם מעט . בא אורח . לא נישאר לו מים חמים .כי חיממתה רק לעצמך . לחיות כול הזמן . היגיע הקיץ. צריכים לקצר את זמן החימום. היגיע החורף צריך להוסיך שעת חימום. . אבל אני גר בצפת מאוד קר . אז נוסיף שעה וחצי לחימום . זו המצאה לעשות קופה של היצרן . שיקנו. המיתקן גם צורך חשמל קבוע מהרשת . איך אמרנו . אתה כותב קשקשת ברשת. ליילה טוב ושבת שלוםלך כנראה זו מעמסה מוחית קשה, אז קשה לך להבין שרוב האנשים מסתדרים מצוין ומפיקים תועלת מהמוצר...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.