שעון ריצה ראשון

king iverson

New member
שעון ריצה ראשון

היי
אני מחפש שעון ריצה אשר ילווה אותי בהכנותיי לקראת מירוץ המרתון הראשון שלי.
אני מחפש מהשעון דרישות די בסיסיות, GPS שיאמר לי באיסה קצב אני רץ כל קילומטר ויוריד ממני את הנטל של ריצה עם אייפון ואפליקציית nike run.
הבנתי שהחברות המומלצות הן פולאר וגארמין, אך יש לציין שאני מעוניין לחסוך באופן יחסי על השעון.
אשמח להמלצות על דגמים, על חנויות ועל מבצעים.

תודה רבה

aerochemical

New member
במידה ותצליח למצוא...

חנות שעוד מוכרת את השעון Suunto Ambit 1 אתה תרוויח שעון מעולה במחיר משתלם ביותר.
מומלץ!

Y4NN C0HEN

New member
גארמין 110 קלאסי עבורך

אהלן
גם אני התכוננתי למרתון הראשון יחד עם הגארמין 110, בדיוק כמוך, כי הרגשתי שצריך לעבור הלאה מהראן קיפר.
בימים אלה אני מאמין שהשעון לא עולה יותר מ800 ש"ח והוא מגיע עם אחריות היבואן (רונלייט שיושב בראשון לדעתי) ל3 שנים. לי אחרי שנה התקלקל השעון, הגעתי לשם ובלי לשאול שאלות ובלי לחפור פשוט הביאו שעון חדש מהקופסא (כולל מטען כולל הכל) תוך שניות. הוא נחשב לפחות אמין (השעונים האלה אמורים להחזיק קצת יותר משנה אחת בשימוש סביר) אבל עם השעון החדש שקיבלתי מהם כבר שנתיים בערך אין לי שום תקלה, אז לא יודע..
&nbsp
בכל אופן, השעון מציע אופציה של מדידת דופק (בתוספת חגורה מתאימה), מדידת GPS מדוייקת והצגה של המרחק אותו רצת, הקצב הממוצע והזמן. בנוסף יש את הממשק האינטרנטי של גרמין שהוא מצויין (אם תרצה, אוכל להכניס קישורים של אימונים שעשיתי כך שתוכל להתרשם מהפירוט שהשעון מציע).
&nbsp
אם בא לך בכל זאת דגמים קצת יותר מתקדמים (ואולי גם אמינים יותר) אז יש את ה220 ו305 שהמחיר שלהם עדיין בגדר הסביר.

king iverson

New member
תודה רבה + שאלה

האם בדוכנים שנפתחים לפני מירוצים ניתן לרכוש אותו במחירים זולים יותר?
האם באיביי ניתן לרכוש אותו במחיר זול יותר?

Y4NN C0HEN

New member
בדוכנים אני לא בטוח שמוכרים כבר את ה110, ואיביי בלי אחריות

זה אתר קניות שמייבא לך

את המוצר ביבוא אישי והם גם כותבים זאת באופן מפורש.
זה בעצם לקנות את השעון בארה"ב עם כל המשתמע מכך מבחינת אחריות.
יכול להיות שהאחריות היא בינ"ל אבל יכול להיות גם שהיא מקומית ואז בשביל תיקון אתה צריך לשלוח למעבדה בארה"ב.
בקיצור,צריך לקרוא את האותיות הקטנות.

1מרקוביץ

New member
גרמין 110

קניתי באיביי ב500 ש"ח כולל חגורה ומשלוח. זה שעון מתוקן מהחברה עם אחריות לשנה (אני לא סגור אם אחריות גם במעבדה מקומית)

למעלה