"שעון רגשות" על קרטון

"שעון רגשות" על קרטון

שלום לכולן/ם

ביום ההולדת של בתי אני רוצה להכין "שעון רגשות" עם הילדים.
חתכתי קרטונים בצורת עיגול, ויש לי שתי שאלות:
1. מה כדאי להדביק על הצד שאינו חלק (אלה קרטונים של שופרסל...)?
2. מה כדאי להדביק מסביב לעיגול כדי שלא יהיו "שוונצים"?

אשמח לכל רעיון נוסף בנושא:
ממה כדאי להכין מחוגים?
איך לחבר את המחוגים? עם סיכה מתפצלת?
אילו חומרים כדאי להגיש לילדים כדי שיכינו שעון רגשות שכזה?
יש ילדים קטנים, בני שנתיים-שלוש ויהיו גם ילדים גדולים יותר, בני 6-7... חשבתי לתת לקטנים משהו מוכן - פרצופי רגשות שונים - ושהם יוכלו לקשט בחומרים שונים, ושהגדולים יוכלו לצייר בעצמם אם הם רוצים.

תודה רבה ושבת שלום!

Internet Mom

New member
הרעיון אכן מקסים ומיוחד! אהבתי מאד

לגבי השעון, חיפשתי בפינטרסט כל מיני יצירות שעון עם ילדים (הנה קישור לחיפוש), זה יכול לתת לך המחשה ויזואלית לאינסוף רעיונות. אין התייחסות לעניין הרגשות כמובן אבל יש הרבה דרכים ליצירת שעון.
ממה שאני רואה צלחות נייר מככבות!

KarinDi

New member
באמת נהדר

הכנתי כמה כאלו עם מטופלים בעבר.
לא ניסיתי, אבל את הצד שלא חלק אפשר לצפות בנייר כסף או בטפט כסוף שידמה מראה, להציע להם להסתכל על הפנים שלהם בכל רגש ורגש
מסביב לעיגול לא הייתי מדביקה כלום, מקסימום אפשר לשייף טיפה עם נייר שיוף או עם פצירה, אבל לא בטוחה שהייתי טורחת
את המחוגים- ממפל או מפוליגל, מבטיח עמידות רבה יחסית, עם סיכה מתפצלת כמובן. אפשר לקנות כאלו יפות, צבעוניות ובצורות בחנויות שמתעסקות בציוד סקראפ, תלוי מה התקציב. אם לא- יש בחנויות כלי כתיבה חבילות של 50 או 100 סיכות מתפצלות זהובות בכמה שקלים
אפשר להכין מראש גזרות של פיות ועיניים שמתאימים לרגשות השונים ולתת לילדים לגזור לפי הדוגמה או לצייר לפיה. הייתי מציעה צבעים מסוגים שונים, בעיני יש קשר גם בין סוג הצבע לבין רגש (צבע מים למשל משדר בעיני אופטימיות, פנדה כעס, טושטושים שמחה- אבל אלו אסוציאציות שלי). אפשרלשלב פונפונים, עיניים זזות, מדבקות של צורות בסיסיות...

נשמח לשמוע ולראות איך היה, מסקרן!

למעלה