שעון קוקיה והסרט "שתיקת הכבשים"

נעה גל

New member
שעון קוקיה והסרט "שתיקת הכבשים"

יש לכם אולי מושג איפה באיזור המרכז אני יכולה לקנות שעון כזה? (הבת שלי בקשה ליומולדת) לגבי "שתיקת הכבשים" האם קתי בייטס מופיעה בו בתפקיד כלשהו? אמנם ראיתי את הסרט לפני כמה שנים אבל עדין לא השתחררתי מהטראומה והמוח שלי כנראה מדחיק כל מה שקשור לסרט הזה.

שעון +

שעון קוקיה אפשר למצוא לדעתי בכל חנות שעונים. אני ראיתי אחד לאחרונה בחנות שעונים בקינג´ ג´ורג´ ליד המידרחוב של נחלת בנימין (אם את עם הגב לבורגר קינג את בצד ובכיוון הנכון... עוד קצת למטה). לגבי "שתיקת הכבשים" גם אני לא ראיתי המון זמן ואני גם לא מתכננת (הלכתי אליו בבליינד דייט, אל תשאלי איזה טראומה כפולה). בכל מקרה למיטב זכרוני קתי בייטס לא שיחקה בו. "שתיקת הכבשים" הציג מאד סמוך / במקביל ל"מיזרי" שם היא כמובן שיחקה את האחות הרחמניה, אולי משם היא עולה לך.. קישה

שכחתי לשאול..

לילדה.. בת כמה

נעה גל

New member
תודה. אורן בת 5. לגבי קתי בייטס...

גם אני טוענת בתוקף שזכרוני לא מטעה אותי והיא לא משחקת שם... אבל בן זוגי היקר טוען שכן. התערבנו על 3 משכורות שלי (מכאן אפשר להבין את חשיבות הענין...) תודה לגבי החנות בקינג ג´ורג´. אני אגש לשם

Brendan

New member
שפו"פ השעון...

מה שראיתה בחנות זו היה שעון עם מנגנון מכני או מנגנון אלקטרוני. אתה זוכר כמה זה עולה?

לא יודעת

ראשית אני את, זה ברור מההודעה וגם היית כאן כבר, כדאי ללמוד מי הנוכחים אם אתה רוצה להרגיש פה בבית (וכן, אתה בהחלט מוזמן). לגבי השעון - לא היה עליו מחיר (לא ששמתי לב לפחות) ואין לי מושג איזה מנגנון היה לו. הייתי בחנות כדי לקנות מנגנון של שעון שהולך הפוך (כן... גם את זה אפשר להשיג שם). הייתי עם חברה שהסבה את תשומת ליבי לשעון כי בעלה אוהב שעוני קוקיה, אחרת כניראה שאפילו לא הייתי שמה לב אליו. בכל מקרה לא בדקתי אותו sorry אולי נעה תעדכן אותנו בהמשך.. קישה

מ י ק ה

New member
קייטי בייטס- שתיקת הכבשים???? ../images/Emo31.gif

מה פתאום?- בתור מה היא הייתה משחקת שם? ורק בשביל שתוכלי לחגוג היטב על 3 המשכורות שלך אני מביאה קישור לדף על קיטי בייטס- הענקית ודף על שתיקת הכבשים שלא תהיה לכם מחלוקת תהני מהמשכורת- (אולי תצליחי לקנות עם זה שעון קוקיה אמיתי...) ושיהיה רק שלום בית
נ.ב.- האתר של הסרטים הוא מצויין הכתובת היא:

shonshon5

New member
על שעונים וכבשים.... ../images/Emo85.gif

שעוני קוקיה, שעונים "מצעירים" (מסתובבים הפוך) ועוד ועוד ועוד - אצל הצרפתי באלנבי 113 .. ו"שתיקת הכבשים" הוא הדי.וי.די. הכי "מתנגן" אצלי... סרט אדיר! אבי

למעלה