שעון צלילה.???

mamonako

New member
שעון צלילה.???

יש לי שעון סייקו שקניתי באלפי שקלים. על השעון כתוב צלילה 100 מ. בספר של השעון כתוב שאסור לצלול מותר רק בשחייה . מה דעתכם ? עם איזה שעונים אתם צוללים ? איפה ניתן לרכוש שעון צלילה ? איזה שעון זול מומלץ ? מה עלות של שעון צלילה זול ?

סיטיזן אקו דרייב- דייברז 200

קניתי לפני חודשיים בניו יורק, שעון שפועל על מקור כוח סולארי ויכול להחזיק כחודשיים ללא אור. יש לו מד עומק מאוד בולט,הוא זוכר עומק של צלילה אחרונה, וחוץ מזה כרונוגרף ועוד פונקציות מעניינות. השעון כולו אנלוגי, ויש לו חיישן מים וחיישן לחץ. הוא נראה מאוד יפה לדעתי. המחיר במייסי 470 דולר, אבל בגלל שאתה תייר יש לך 10 אחוזי הנחה. באותו יום היתה גם הנחה מיוחדת על סיטיזן כך ששילמתי סה"כ 340 דולר. לדעתי הוא עוד לא הגיע לארץ (יש דגם ללא ההנעה של אור שמש), מאוד מאוד מרוצה... עד עכשיו היה לי סייקו קינטי לצלילה (שגם ממנו אני מרוצה). מעבר לכך, צללתי גם עם הסוואץ' סקובה פאן החדש, חמוד מאוד, עולה בערך 400 ש"ח באילת.

yoavbz

New member
אל תהמר

סייקו (כמו רב החברות) לא מייעדים את השעונים שלהם לSCUBA גם בשעונים שמתאימים ל 20 BAR, רק שעונים שמוגדרים כשעוני צלילה - רובם יכולים לשמש כמעצור דלת או להחליף משקולת בחגורה (יש קישור). רב הסיכויים שגם שעון של 50 מטר יתאים לצלילה אבל כמו שרשמתי: למה להמר על שעון של אלפי שקלים? אבי נכנס לפני הרבה שנים עם אומגה סימאסטר לים ונכנסו מים לשעון - חבל. כשאני צולל אני מוריד את השעון (יש מחשב) או שם שעון SWATCH 200m שאם הוא יטבע אני לא אזיל דימעה, קנה אחד כזה או שעון קסיו מסדרת g-shock - לא שיא הסטייל אבל לדגים לא אכפת.

kozmo246

New member
המלצה מניסיון:ברשותי שעון צלילה של

seiko דגםscuba divers 200m-אוטומטי עם כתר בהברגה,השעון הינו מסיבי וחזק מאוד,ניתן להשיג עם רצועת גומי או מתכת,אני צולל איתו כבר שבע שנים ללא שום תקלה,ולדעתי אין קשר למחשב צלילה,תמיד יש מקום לשעון,בהצלחה.

yoavbz

New member
כשמו כן הוא - שעון צלילה

דרך אגב כתר מתברג הוא סימן לשעון צלילה בדר"כ.

I use

the Casio G Shock. The watch has lasted many years and thousands of dives. I just bought a new one. Same model. It's cheap and effective. A watch that is suitable for diving has to be rated for at least 200 meters

laviy

New member
שלי סייקו

scuba divers 200 m עם גזאט של סנסור עומק שמופעל על ידי הכניסה למים . אני צולל איתו , ובכלל לא מוריד מהיד . מלבד היותו "משקולת" אני לא מתכוון להחליף .

gkidron

New member
שעון צלילה פשוט

אני צולל מזה 7 שנים עם שעון צלילה אנלוגי של ADI.שנראה בדיוק כמו ה-citizen: רקע שחור, טבעת חיצונית, תאריכון, שנתות זוהרות. שעון מדוייק, אמין ביותר החלפתי סוללה אחת לשנתיים והרצועה כל 3 שנים. אפשר לקנות רצועת מתכת במקום הפלסטיק. השעון עולה בחנות המפעל 350 ש"ח ונדמה לי שבחניות אחרות גם. ממש מחיר מצועען לשעון צילה טוב מאוד. אם אתה רוצה נתוני צלילה, עדיף תמיד לקנות מחשב צלילה.

בצלילנ אולי אתה מבין, בשעונים לא...

את הTAG הראשון שלי קניתי בשבא ים בסך של 89$. צללתי איתו 9 שנים ארוכות. מתי ראית רולקס ב 89 $?

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
את ה-GSHOCK הראשון קניתי בשנת 1989

בסכום עתק של 120 ש"ח. החלפתי לו פעמיים רצועה, פעם אחת את מסגרת הפלסטיק ופעם אחת סוללה. הוא משמש אותי עד עצם היום הזה.

הקרפיון

New member
זו תמונה ישנה

אתה מרמה! הוא לא נראה ככה היום (או שהוא ממש מפגר)!

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
בודאי שזו תמונה ישנה, מלפני

יותר משנתיים, אבל הוא נראה בה טוב. ככה עושים גם באתרי ההכרויות, לא ?

אילוניק

New member
השעון בשוק עד עצם היום הזה

בגלל שהוא על יד של ערפי רק מהפחד הוא לא מתקלקל

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
החלאפות........

את מסגרת הפלסטיק שהחלה להתפורר החלפתי (יחד עם הסוללה) לפני יותר משבע שנים כך שלא זוכר פרטים. את הרצועה החלפתי לראשונה לפני כשנתיים ברצועה חלופית זולה שהחזיקה בקושי שנה. לפני כשנה קניתי רצועה מקורית בעלות של כשישים ש"ח בחנות השעונים שבקניון מול הים באילת.

למעלה