שעון פולר

assafus

New member
שעון פולר ../images/Emo100.gif

מאיפה כדאי לקנות? איזה דגם מומלץ? איפה אפשר למצוא באינטרנט תוכניות אימונים?
 
חברי איגוד הטריאתלון מקבלים

הנחה החברה. ראה פרטים בחדשות האיגוד. לשם כך צריך בהזדמנות להיות חבר באיגוד. ניתן כבר לחדש חברות לשנת 2002.
 

TriGeek

New member
תתרחק מפולר!

חברת פולר היא החברה היחידה שמיצרת רצועות שלא ניתן להחליף להן סוללה. פרוש הדבר שכל שנה בערך (אם אתה משתמש שעה ביום) צריך לקנות רצועה חדשה בכ- 300 ש"ח. קיימות חברות רבות נוספות שמייצרות מדי דופק באותה רמת דיוק כמו פולר, שבהן ניתן להחליף סוללה לבד בעלות של כ-10 ש"ח. בד"כ כלל הן גם יותר זולות בפולר.
 

TriGeek

New member
חברות לדוגמא:

Timex, Cardio-Sport, Freestyle ,Sensor Dynamics , Vetta, Cateye ועוד הרבה חברות אחרות. לדוגמא מד דופק TIMEX עם כל הפונקציות הכי מתקדמות נמכר ב- 140 - 110 $ לעומת POLAR באותה רמה שנמכר ב- $250 מי שקונה POLAR הוא פשוט פראייר!
 
שעוני פולאר

עם כל הכבוד לשאר החברות שמייצרות שעוני דופק , שעוני פולאר עדיין מובילים בתחום. הפונקציות שקיימות בסדרת S של פולאר לא קיימות באף שעון של חברות אחרות , כך שזה לחלוטין שווה את המחיר .
 

TriGeek

New member
חברת פז-טיים

ניתן להשיג ברשת חנויות התכשיטים גולד-שופ. לחברי איגוד יש 20% הנחה. אבל עדיף לקנות באינטרנט. עם תוספת המשלוח והמיסים (17% מע"מ) עדין יוצא הרבה יותר זול. אתר לדוגמא: http://www.watchco.com/category.html?UCIDs=938161 אם יש לך סבלנות לחפש, תמצא גם ביותר זול.
 
למעלה