אה לא כי פשוט M o l אמר שיש לו עוד שנה ו9 אז זה אומר שעליו חל החוק אז זהו די
A adidas88 New member 29/10/05 #18 אה לא כי פשוט M o l אמר שיש לו עוד שנה ו9 אז זה אומר שעליו חל החוק אז זהו די
S sweet eyes New member 29/10/05 #14 אויייייייי../images/Emo70.gif הקנאהההההה../images/Emo70.gif יש לי עוד חודש ארורררר.. ואתה עכשיו בטח משוטט לך להנאתך לבד במכונית תהנה, בובה
אויייייייי../images/Emo70.gif הקנאהההההה../images/Emo70.gif יש לי עוד חודש ארורררר.. ואתה עכשיו בטח משוטט לך להנאתך לבד במכונית תהנה, בובה
M MrJacKasS New member 29/10/05 #24 האמת שלא .. אני פה..כי אין לי כל כך איפה לשוטט בשעה הזו, וגם צריך ללמוד למבחן מחר, ככה שלא נראה לי שייצא לי היום לשוטט.. [=
האמת שלא .. אני פה..כי אין לי כל כך איפה לשוטט בשעה הזו, וגם צריך ללמוד למבחן מחר, ככה שלא נראה לי שייצא לי היום לשוטט.. [=
T T00L New member 29/10/05 #39 מזל"ט../images/Emo70.gif עוד שבוע וחצי אני שנה בלי מלווה עוד 10 חודשים לסוף הנהג חדש.. מה שמזכיר לי שאני צריכה להשיג איזה שלט כי זה הלך לאיבוד ואני כבר חודשיים נוסעת בלי (לא שמשטרה טרחה אי פעם לעצור אותי לבדיקת רשיונות אבל בכל זאת, למי יש כח לקנס)
מזל"ט../images/Emo70.gif עוד שבוע וחצי אני שנה בלי מלווה עוד 10 חודשים לסוף הנהג חדש.. מה שמזכיר לי שאני צריכה להשיג איזה שלט כי זה הלך לאיבוד ואני כבר חודשיים נוסעת בלי (לא שמשטרה טרחה אי פעם לעצור אותי לבדיקת רשיונות אבל בכל זאת, למי יש כח לקנס)