שעון מעורר?

שעון מעורר?

הורדתי שעון מעורר עם MP3 לפוקט אבל לא דובים ולא יער מי יכול לעזור???????????......

תוכל לפרט יותר?

מה שם התוכנה? לינק לאתר? לצערי, אנשים לא יוכלו לסייע אם לא ידעו בדיוק על מה מדובר.

למיטב זכרוני

היו כמה משתמשים בפורום שהשתמשו בה בזמנו. אני מציע להמתין עוד קצת לאחד מהם שיוכל לסייע. לצערי, אינני משתמש בתוכנה הזו ככה שאיני יכול לסייע.

לא MP3 ולא נעליים תקשיב טוב

יש תוכנה בשם RemindMe אין לה אמנם MP3 יש לה צלילים מובנים (אולי גם אפשר לצרף אליה צלילי של MP3 לא בדקתי עדיין) אבל היא אמינה מ-א-ו-ד לא עושה בעיות אתה קובע כמה זמן היא תצלצל לך ולאחר כמה דקות למשל אתה יכול לקבוע שבהיא תצלצל 3 פעמים במשך 5 דקות וכל פעם למשך 10 שניות ואז אם קבעת בשעה 9 את הצלצול אז היא תצלצל 10 שניות בשעה 9 10 שניות בשעה 9:05 ועשר שניות בשעה 9:10 תוכל לשחק עם זה איך שבא לך (המכשיר מכובה כמובן) כמו כן במידה ולא מחקת את התזכורת אז אם תפתח את המכשיר מאוחר יותר היא תצלצל גם כן תוכנה מ--ע--ו-ל----ה יותר טובה מכל הדראקעס האחרים המלצה חמה שלי

motia

New member
בדקתי אותה עכשיו.. המממממ

לא מצאה חן בעיני בתור תוכנה לפתקיותבכתב יד ה"באג מי " לוקחת בגדול בתור שעון מעורר בלבד עם מלא אופציות ללא פתקיות בכתב יד אני ממליץ על: SPBTIME

amitp

New member
תרשו לי שניה בבקשה

לפני שחברנו כאן מתקין 10 תוכנות חדשות - הסיבה לכך שהתוכנה המקורית לא עבדה לא נעוצה, ככל הנראה, בתוכנה עצמה וסביר להניח כי כל תוכנה תסבול מן הבעיה הזו. על מנת לתפקד כשעון מעורר (כלומר, להפעיל את הפוקט בשעה יעודה) כל תוכנה רושמת notification בתור הקיים במכשיר. לפעמים התור הנ"ל נדפק או שהמכשיר עולה בצורה בעייתית כך שהוא לא משמיע את הצלצול (וזה יקרה בכל תוכנה על מכשיר בעייתי שכזה). על מנת לפתור את הבעיה צריך 1. לנקות את תור הnotifications - אפשר לעשות את זה עם memmaid. ראיתי פעם גם כלי חינמי אבל לא זוכר איפה. בכל מקרה גרסת הנסיון של memmaid תספיק. 2. לטפל בצורת העלייה של המכשיר ממצב suspend - למיטב זכרוני יש פתרון והסבר לכך בtweaks2k4.

למעלה