שעון מעורר...

קולאז

New member
שעון מעורר...

אם הייתם יכולים לשאול שאלה אחת את הדמויות בסדרה מה הייתם שואלים אותם...? (וואו, זו כזאת שאלה של בוקריפורט בכיתה ט´...) הבהרה-זו יכולה להיות שאלה שונה לכל דמות ואם בא לכם יותר משאלה אחת אז מ ו ת ר...

2שוש

New member
הממ...

דריה: האם אי פעם תעשי משהו בקשר לטרנט?! ג´יין: האם היית רוצה לפתח קריירה בתחום האמנות? טרנט: מה אתה באמת חושב על דריה? בריטני: האם את חושבת שאת יכולה להשיג מישהו יותר טוב מקווין? ג´ודי: מתי תתחילי לעשות את מה שאת רוצה ולא מה שההורים שלך רוצים שתעשי? קווין (Queen): האם התכנון שלך לעתיד הוא להתחתן עם מישהו עשיר?

NeMy

New member
הייתי שואלת את דריה

למה היא לא מסתובבת עם ג´ודי יותר... (לא "יותר" כאילו היא הפסיקה, יותר כמו "עוד"..) @נמי, הגעתי לכאן בטעות.

המממ...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הייתי שואלת את אנדריאה משהו. לא יודעת מה, הייתי כבר מוצאת את הדמויות האחרות, לא יודעת מה כל כך יש לי לשאול אותן! אה, הייתי שואלת את ג´ייק דברים בנוגע לאבא שלו שעוד לא לגמרי הבנתי. והייתי מראה למיסטר אוניל תמונה של המחנך שלי שנראה בדיוק כמוהו.זה היה יכול להיות מאוד משעשע. (אם היה צריך שחקן אמיתי לדמותו של מיסטר אוניל, היו בוחרים בו! הוא הכפיל האנושי שלו! וזה ממש מוזר!)

2שוש

New member
וואללה?! יש לך דרך להעלות תמונה?

זה נשמע ממש גדול...

למעלה