שעון מטוטלת עתיק

עומרי666

New member
שעון מטוטלת עתיק

שלום... למכירה: ברשותי שעון מטוטלת עתיק בן 100 שנים לפחות. השעון נוצר בגרמנייה לחברה שנקראת ORIGINAL JUNGHANS זהו פריט אספנים מיוחד ויפייפה למעוניינים אפשר לפנות באימייל ולקבל עליו פרטים ותמונות יפות שלו. [email protected] אני מעוניין למכור אותו לכל המרבה במחיר..

תמיר1991

New member
מנצל"ש:

תודה רבה לאש"י (הבן
) ולבתו יובל על הבולים הנהדרים מקנדה - רק אחד היה לי, ועל בול החלל, וכמובן על הכתובת של אספן הקנדה ועל כרטיס הביקור היפהפה שלך. בהצלחה בבולים ועם הג'וב החדש! אגב - גלעד (מרסיפול גוד - 3 מעטפות ו- 70 אישים) ורון (קנדה חוזר וקצת חרקים) - שלחתי את הבולים. יום נעים! תמיר.

תמיר1991

New member
ירון שלח למיתר -

וממיתר... אין קול ואין עונה.. היא לא מתחברת אצלי בICQ, ואל תתפסו אותי במילה, אבל יש לי תחושה שהזכרונות מאיטליה נמוגו ואיתם גם הרצון הבולאי. אני מאוד מקווה שאני טועה... תמיר.

python 4

New member
מנצל"ש.. שלום../images/Emo24.gif

יש לי שאלה. האם מישהו במקרה, בטעות, קרא היום מעריב ושמר את מוסף "מעריב היום"? אם כן, אני אשמח אם הוא יוכל לשלוח לי אותו בגמר השימוש.. תודה.
ההודעה כתובה בלשון זכר אך מיועדת לנשים וגברים כאחד. מקווה להתערות בפורום!

nissim60

New member
טוב, המעטפה הגיעה אלי...

מיתר מוסרת תודה לירון, המחשב שלה התקלקל והיא תשוב אלינו בקרוב. בעוד יום יומיים תצא המעטפה בדרך לגלעד.

תמיר1991

New member
יש!

חששותי התבדו! קיוויתי שטעיתי. גם לגלעד יש בעיות במחשב, והוא יחזור בקרוב. התחלפנו בבולים, והוא כתב לי על כך. אחרי גלעד זה חוזר אלי כמדומני, ואז נראה מה עושים עם היתרה. תמיר.

למעלה