שעון לרמת סוכר

עמית 29

New member
שעון לרמת סוכר

הי, אתמול פורסם בעתון מעריב, במוסף און ליין על השעון מודד הסוכר. אני ידעתי שהמוצר בפיתוח ועוד לא מאושר לייצור מסחרי. בכתבה מופיע כבר שם וגם מחיר (ממש לא יקר) 50 ליש"ט.ככה שיכול להיות שבחו"ל כבר ניתן לרכוש אותו. אני מנסה לחפש את האתר של החברה ללא הצלחה... חברת CYGNUS. מישהו מכיר? מישהו שמע? לפחות לפי מה שכתוב יכול להיות שמדובר במהפכה כי לא צריך לדקור ולמעשה השעון בודק כל 20 דק´ . ישנן כמובן התרעות קוליות על רמות גבוהות או נמוכות. אם מישהו מכם יודע יותר . ספרו!

לזר

New member
השעון Glucowatch איננו חדש

אבל במעריב או ידיעות אחרונות אתה הכל תמיד "חדשות של ממש". כדי לא להיות שוב מופתע, רשום לפניך את הכתובת של כל המכשירים מהאתר של מנדוסה ומשם תוכל להכנס לכל היצרנים. השעון שבנידון שייך למשפחה המכונה "מכשור לא חודרני" - Non-Invasive meters. Glucowatch הוא די מוכר ולא מתאים לתנאי הארץ, בגלל בעיות ההזעה של ארצינו, בינתיים. הוא כן מאושר על ידי ה-FDA. ראה קישורים נספחים

עמית 29

New member
מחיר החיישנים...?

לזר, תודה על הכוונה. יש לך מושג כמה אמור לעלות בחו"ל החיישנים שאותם צריך להחליף כל יום? לגבי הזיעה אני לא ממש משוכנע שזה לא מתאים לארץ. אחרי הכל יש גם מזגנים בקיץ. ואנחנו עוברים מסביבה ממוזגת אחת לשניה... לי אישית, נראה כי מכשיר שמודד בצורה אמינה סוכר כל 20 דק´ יכול לחולל מהפכה של ממש בהתנהלות המחלה אצל המונים. יתרה מכך, אולי אחרי בדיקה אנחנו צריכים להפעיל לחץ על קופות החולים להכניס את המוצר לסל הבריאות בדיוק כמו שעשו עם פרי סטייל. בייי

לזר

New member
המכשיר מזייף פחד, עזוב תאמין לי

עוד לפני שנה היתה לי שיחה לגביו עם הרופאה שלי אשר מכירה את השעון הזה מקרוב. ראשית עליך להצטייד בדוקרן ומכשיר הסטנדרטי כרגיל. יש לקחת דגימת דם אחד ולהכניס את התוצאה לתוך המכשיר כדי לבצע כיול ראשוני. המדידות הם 12 שעות (אם אני זוכר. קרא באתר את כל החומר הטכני). מה תעשה עם כל הערכים שאתה מקבל כל 20 דקות, מה? תזריק לך עוד אינסולין? למה? אתה רוצה לראות כיצד נראה אופיין הרציף של רמת הסוכר בגופך? אם תגיב לכל שגעון של האופיין אתה תכנס להיסטריה וכל הזמן בהיפו....המכשיר הזה מתאים מאוד לבית חולים ומיועד למעקב רציף של חולה אשר שוכב בבית החולים במטרה לבצע איזון ראשוני, כלומר, לקבוע את המינון שלו. השעון בכלל לא עבור חולים טייפ 2 למשל, כי אלה לא יכולים אפילו להגיב עם התרופות המסכנות שהם מקבלים לאיזון. אני ממתין למכשיר אחר, אשר אמור להופיע השנה ומיוצר בישראל. הוא חכם מהמכשיר הזה. הוא יבדוק רמת סוכר בעזרת אור בתחום האינפרא אדום הקרוב. Near IR. אני מקווה שהחברה תצליח בסופו של דבר. כל טוב

לזר

New member
הנה מה החברה אומרת...

The GlucoWatch G2 Biographer is not available in stores. It is only available by mail order. In order to purchase GlucoWatch G2 Biographer, you will need a prescription from your healthcare provider. Please consult with your healthcare provider whether the Biographer is right for you. You can also call toll-free 1-866-GLWATCH to obtain further information. And now, what can you do about the sensors? Nuuu... Forget it. Lazar

למעלה