שעון חורף

בעז 21

New member
שעון חורף

למומחים שלום, שעון חורף נכנס ביום ראשון הקרוב וזה פעם ראשונה שאני מתנסה בהזזת השעון. הבנתי שמספיק לשנות את השעה בשרתי הDC (הרשת שלי בנוייה ככה שכל השרתים עם שרתי 2000 והתחנות אקס פי) והתחנות מתעדכנות. רציתי לשאול מספר שאלות: 1.מתי אתם מתכננים לעשות את השינוי הזה? האם הכנתם סקריפט שיעשה את זה בשבילכם?. 2.אם הרשת שלי סגורה (שרת דואר- Exchange - פנימי בתוך החברה בלבד) ובסוףשבוע אף אחד לא עובד וכמו כן אין אפלקציה מיוחדת כגון ERP,SQL וכדומה רק אופיס ושרת Exchange האם זה נכון לשנות את השעון עוד ביום חמישי בסוף יום העבודה ולראות את ההאפקט על התחנות?. 3.האם יש עוד דברים שאני צריך לקחת בחשבון. בתודה מראש לכל המומחים..

Motel

New member
האם שינית לשעון קיץ?

אם כן, אז זה בדיוק אותו הגיון, אבל הפוך. את השעה עצמה לא משנים, אם גיא היה מסיים לכתוב את המאמר על זמן הייתי מפנה אותך אליו ...
קרא כאן כיצד זה נעשה בקיץ : http://guy.netguru.co.il/archives/8-Summer-clock-in-Israel-for-2005.html

פוֹלי

New member
אפחד לא ימות אם נפרסם כבר עכשיו../images/Emo3.gif

הוא כבר נתן אותו בכמה מקומות... http://guy.netguru.co.il/uploads/w32tm.html אני בעד לחץ פיזי מתון על מנהל הפורום שיסיים את המאמר הזה עד יום ראשון בצהריים, בכל זאת, ההעברה באותו הלילה

בעז 21

New member
סלחו לי על הבורות אבל..

לא מספיק לשנות את השעון בשרת ה-DC (המחזיק את הPDC) וכל הלקוחות יתעדכנו ממנו?.

מול

New member
הכל תלוי באיך הלקוחות אצלך מוגדרים

אצלי ב login script הרשתי ( כמו אצל רבים ) מוגדרת השורה . NET TIME \\willow /SET /Y כאשר willow הוא שרת ה DC .

בעז 21

New member
שאלה

צריך להוסיף את השורה הנ"ל גם אם מדובר ברשת מבוססת שרתי 2000 זה לא אמור להיות אוטומטי?.

פוֹלי

New member
לא צריך ברשתות מבוססות 2000

שוב - הנה לינק. למרות שהמאמר לא גמור הוא מדבר על מה שצריך בגדול. ציטטה:
With the release of Windows 2000 Microsoft introduced a new service, called "Windows Time service", which is responsible for automating the process of computer's time synchronization​

Motel

New member
מיותר לחלוטין בסביבת AD

כאשר Win32 מסתנכרן אוטומטית מול ה-PDC Emulator, לא 'סתם' DC.

antidot

New member
אז זהו שלא ממש נכון

תחנות רשאיות לבחור כל DC כמקור לסינכרון שעון. רק DC-ים חייבים להסתנכרן מPDCE. תחנות - מכל DC בFOREST DC-ים בchild doains - או PDCE של הדומיין עצמו או PDCE של forest root domain. DC בforest root domain - רק מPDCE של forest root domain. כל הנ"ל בהנחת הגדרות ברירת מחדל (שאישית, אני לא רואה שום טעם לשנות)

מול

New member
אין דבר כזה "שעון חורף"

לא זוכר מי אמר את זה פה בפורום , אבל האמרה הזאת עזרה לי רבות למנוע בילבול. יש שעון קייץ , בו ה"מחוגים זזים" שעה קדימה . מתי ששעון הקיץ נגמר חוזרים לשעה הרגילה , לא ל"שעון חורף". ולמה אני מתקטנן? כי במקרה של רשת כל מה שצריך ( במידה ועד עכשיו לא עשית שום דבר בנידון ) זה לסדר את השעון לשעה הנכונה ללא שום הגדרות נוספות .

למעלה