שעון חורף????

איזה זוג ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תמונות מקסימות של תינוק שבא פשוט למעוך בחיבוק ענקי וילד מקסים וקורן. כיף לקרוא אותך כותבת עליהם בכזו שמחה.

רומי^^

New member
../images/Emo99.gifולזה קוראים אצלנו בפולניה:

בֶּ קָ ע לָ ע ך. אין מילים. תני לו "שאיבת ירכיים ולחיים" אחת גדולה ממני ולאפרוח - איזה ילד גדול שיש לך בבית
- מקסים כזה. שמחה לראות שהשמש אכן זורחת בביתך מדי יום. שרק יהיה טוב

טלטל11

New member
מתוקים מתוקים ../images/Emo13.gif

שולחת אוחחחחחחחחחח פולני לבקאלך

שתי השמשות שלך

מעלות חיוך על פני בכל פעם מחדש. חבל שלא עברו שתי התמונות הראשונות. אולי תנסי שוב ואני אשרשר אותן להודעה הזאת?

הוחזר שעון הקיץ!

איך שראיתי את התמונות מחוגי השעון שלי הסתובבו מאליהם ומבחינתי ומבחינתם השמש כבר ברום השמיים!
ענתי - כיף לראות את הלחיים האלה, ואת מי שלובש את החולצה הגדולה הזו, וכיף לשמוע את הגאווה והאהבה מכל מילה שלך.
ספרי קצת מה שלומך! איך הולך? איך העבודה החדשה? (שאין לי מושג מה ואיפה היא)

מיכל @

New member
פולקעס??../images/Emo12.gif אצלך בבית?

ענתי, הם כאלה כאלה מתוקים!
יפתח - אולי בגלל שהוא כזה זערורי הוא עוד לא נראה לי גבר
במיוחד עם החולצה הענקית הזאת. שמש זורחת!
ואייר - טוב, מה עוד אפשר לעשות חוץ מלהושיט יד ולתפוס את הלחיים האלה? הסתכלתי אתמול בתמונות של הילדים שלי מגיל 8 חודשים בערך וליובל היו אולי 5 סטים של לחיים.
זה כל כך כיף!

מתיקות לשמה. ואיך המצב אצלכם?

אייר רגוע יותר? אני מקוה שהתקופה הרעה עוברת לאט לאט מהר מהר.

מרב.

New member
איזה ממתקים ../images/Emo99.gif

לא ייאמן אילו לחיים יש לאייר, מדהימון קטן ומתוק! ויפתח, אכן אפרוח, פשושי ואכיל, ואני, מה לעשות, מתגעגעת לתלתליו... ועוד אומר שרפי ואביו- שתי טיפות מיים. תענוג

מיכל ק-ש

New member
מה זו הסופגניה המתוקה הזו ומי זה

הילד הזה בחולצת ה-T? איך הוא השתנה. שיואוו ענת, איזה דברי מתיקה את מגדלת.

sigaliot

New member
רגע עוד לא הגיע חנוכה ../images/Emo6.gif

איזה סופגניה מתוקה אייר שלך, ממש דורש ביס
ויפתח ילד, אח בוגר ומקסים
תענוג

זה נעים , תפסיקו... ../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif

מהר מהר , קוויקלי אז פוסיבל , כי אני בעבודה כרגע , מנצלת כמה רגעי שקט וכותבת קצת עלי : בעבודה החדשה נחמד , ממש נחמד. מקווה מאוד לא להתבדות אבל טוב לי , ממש. כיף שזה כ"כ קרוב , כי גם ככה זו משרה של 9 שעות - לא מתארת לי מה היה קורה אם הייתי צריכה עוד לנסוע לכל כיוון ברכבת/אוטובוס/על גבי דואר הצבי או משהו בדומה...
. אייר מובא אחר כבוד לינוק בצהריים...אגדה. מה עוד? - בראש השנה הפכתי רשמית לדודה - אחותי ילדה את בנה הבכור (רבאק , כולם בנים אצלנו...עמית ,את המתכון בבקשה...) במזל טוב וכיוון שמדובר היה ב"הריון יקר יקר יקר" , ודי לחכימא ברמיזא (נכון , אין הריון "יקר" יותר או פחות , מה שניסיתי לומר הוא שקשה מאוד מאוד היה להשיג אותו ולפרקים גם קשה היה לשמור עליו) נאנחנו אנחת רווחה גדולה משהלידה הסתיימה בהצלחה
. רוצה לספר עוד , המון , אבל גם ככה חרגתי משבועתי שלא לגלוש מהעבודה - אז חוזרת לתלם...בתקווה שמתישהו יצורפו שתי התמונות הנותרות שהתפספסו. נשיקות , מתגעגעת כמו ג'אנקי "עסבני" ומקווה מאוד להגיע לפארק יקום , למפגש. ענת.

מרב.

New member
הוא מגיע לינוק? גדול ../images/Emo6.gif

זה יותר טוב ממה שהיה לי, לנסוע מדי צהריים...

כן , הודות להורי שיהיו בריאים ../images/Emo6.gif

הם מסיעים את האדון הנכבד , מה שנקרא : "הטקסי עליהם"...

איזה מתווווקק../images/Emo6.gif

והבקלאך האלה מזכירים לי ילי שלי וכמו שהרופא אמר לאחר שהיא יצאה: 200 גר' רק הלחיים".

איך ידעתי שנכנסת לפורום היום?

וואלה, איזה עיתוי יש לך, לכתוב בדיוק כשאני נכנסת לפורום (אצל שתינו זה נדיר לאחרונה). תשמרי טוב טוב על הסופגניה שלך, מישהו עוד יאכל לך אותו (ולא בטעות). איזה סומו-דונט חמוד ויפה
. ואחיו השמש הזורחת התחיל לדגמן למידות גדולות? איזה
. תגידי, משפחת איתן פיצחה את סודות השיכפול הגנטי...רפי, אבא שלו ויפתיח ממש זהים
אייר הרבה יותר את (למרות שגם ליפתח יש את החיוך היפה שלך). איזה כייף! באמת שהתגעגעתי! מאוד משמח אותי שמצאת עבודה וטוב לך, מאוד משמח
.

גם את ../images/Emo9.gif

למרות שפה ושם יוצא לי לקרוא ותמיד את מצחיקה אותי
נשיקות לילד הכתום שלך.

למעלה