שעון חורף????

שעון חורף???? ../images/Emo12.gif

איך בדיוק? אני עוד עמוק בתוך הקיץ , והסיבה: שתי שמשות קטנות שזורחות אלי בכל יום מחדש
בדמות בניי האהובים (וא-פרופו ציטוט שקראתי כאן השבוע : הילדים שלי לא "נולדו להורים הנכונים" אלא אני מרגישה שאני "נולדתי לילדים הנכונים"...ככה זה). האמת היא ששלחתי לחנה למינמוז שש תמונות ושתיים לא הגיעו אליה במייל. נורא נורא רציתי להראות כאן דווקא את השתיים הללו - אבל מכיוון שגם ככה אני לא מגיעה למחשב בכלל - אסתפק במה שיש כרגע. אז הנהו , אייר , בן שלושה וחצי חודשים . תחביבים עיקריים : 1. הציצי של אמא
. 2. לחייך במרץ
. 3. למגנט כל עובר אורח אל הפולקעס המפוארים והלחיים , הו הלחיים...
. התמונה הראשונה - מקווצ'ץ' בזרועות סבא יוסי , האורח לחג מקולומביה. ומכאן : הפינה לשיפוטכם
. ענת

ואחיו הגדול , יפתח , בבוקרו של

היום הראשון ב"גן של הגדולים" , עם חולצה שסיפק הגן ובה התבקשו הילדים להופיע ביום הראשון (הילד הספציפי שלי "שחה" בה , אבל לא נתקטנן , הא?

זה אפרוח זה? זה ילד גדול!

למרות שהוא עוד לא ממלא את החולצה (ומי הגאון בגן שלא מבין כלום במידות של חולצות ילדים?).

ענתי- הם שובי לבבות, שניהם

נשיקות מליון (גם לאמ'שלהם) ואני עדיין מבטיחה ביקור (אני יודעת שאני חנטרישית... אבל את יודעת שאני מתה עלייך- נכון?) נשיקות

עמית@

New member
אכן זוג שמשות מתוקות מתוקות

אייר כזה פרצופון עגלגל ותוהה
המצב איתו השתפר? הגזים מתחילים להעלם?? איזה כיף לראות אותם.

אלהלי

New member
אשכרה ממגנט והלחיים אוי הלחיים

אפשר איזה צביטה דודאית קטנה.

דש1דש

New member
יווווו איך גדלת!!!!!

איזה מדהימון!!!! די - בקרוב נוכל להפגש יותר ואז העידכונים לא יהיו רק כאן

הוביטית

New member
חבל"ז הבנים שלך.

מקוה שבקרוב אוכל לעשות סיבוב על הלחיים של אייר ולהתמגנט ישירות אליו. ויפתח - לא מעניין אותי החולצה. הוא נורא גדל מאז הפעם האחרונה שראיתי אותו. מה זה שמרים? והוא מתוק מתוק .

מנימוקי חבר השופטים

אחד פחזניה, לחמניה, כופתאה טעימה - אני מקווה שאת מבהירה לו את זה. ואחד אפרוח שמש יפה שכבר נראה ילד לגמרי. כמה יפים, כמה מתוקים, כמה אושר. דוז פואן!

אפשר סיבוב על הפולקעס?

איזה סופגניה עגולה התינוק הזה, משו משו! ואחיו הגדול והרציני עם החולצה-שמלה - מתוק מתוק!

למעלה