שעון חול, ברוכה הבאה!

קורווין

New member
שעון חול, ברוכה הבאה!

יש לנו משתתפת חדשה! מכיוון שאין לה מייל, והמערכת של תפוז דורשת אותו, השאלתי לה את המייל שלי, ואני מבטיח שמי שישלח לה הודעה ויכתוב בכותרת שהיא מיועדת אליה יוכל להיות שקט! ההודעה תגיע אליה! (סידור זמני עד שיהיה לה מייל משל עצמה...). אני שמח לבשר שהיא הגיעה אלינו דרך הקו החם שצובר יותר ויותר הודעות קוליות (הוא לא עובד כרגע בגלל בעיה טכנית... אין לו מטען...) ואני כמובן חוזר לכל מי שמבקש ממני לחזור אליו. (רוב ההודעות שהיו הן של אנשים שצועקים "הלו" אבל היו גם כמה רציניות...). אנשים ונשים! כל טוב לכם! שעון חול! ברוכה תהיי בצל קורתינו! יאללה ביי!

תודה רבה קרווין! ../images/Emo9.gif

אז אכן, כפי שאמר קורווין, אני חדשה בפורום (כמשתתפת פעילה) ואני בת 18. רציתי להעלות לדיון את הבעייתיות שלי חולי ה-OCD עם הצבא. בלית ברירה הצהרתי שאני נוטלת תרופות לטיפול בהפרעה, בעקבות כך, הפרופיל הרפואי שלי ירד משמעותית (על סעיף נפשי) ומספר התפקידים שהוצעו לי היה מצומצם ביותר (רובם ככולם מקצועות פקידותיים), וזאת בניגוד לקב"א הגבוה שקיבלתי (קב"א=קבוצת איכות הנקבעת עפ"י מבחנים שנערכים בלשכת הגיוס) איתו אני יכולה לגשת לקצונה. אני יודעת שאני מסוגלת ליותר מזה ואני גם רוצה בכך, הבעיה שבנושאים אלו ה"צבא" תופס ראש קטו, ממש פיצפון, ואינו מוכן לקחת אחריות בגרוש ולשבץ אותי בתפקידים שמתאימים לי. האם מישהו ממכם עמד בסיטואציה דומה? אם כן, מה עשית? מחכה לתגובות שעון חול.

.YUD

New member
שלום לך שעון חול וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

נעים מאד, אני יוד, ויש לי אוסידי כבר 15 שנים בערך (פעם אחרונה שאני כותבת את זה, זה נשמע מפחיד!). לשאלתך דווקא הצבא זכור לי כתקופה טובה יחסית, בלי הרבה טקסים ועניינים, ואת זה אני משייכת לעובדה שהמסגרת הכביכול לוחצת פשוט לא איפשרה לי "להתקע" עם טקסים ולחזור עליהם עוד ועוד, דבר שהיום למשל קורה מדי פעם.
. גם מרוב שפחדתי שמישהו יגלה את זה... פשוט לא נתתי לזה לגדול. באותה תקופה גם לא ידעתי מה זה אוסידי, לא שמעתי על זה מעולם, והייתי בטוחה שאני פשוט קצת משוגעת אבל במידה סבירה, וכל עוד אף אחד לא יודע אפשר להסתדר (זה נכון גם להיום). מכיוון שכך לא היתה לי בעיה בלשכת הגיוס... אני לא יודעת מה מצבך עם הטיפול שאת מקבלת, כלומר אם האוסידי הוא "רדום" ואם בסה"כ את מתפקדת בחיי יומיום, אבל בקשר לצבא אני רוצה להגיד מנסיוני בנושא שזה נראה
כל כך
חשוב לפני שמתגייסים, איזה תפקיד אני אקבל, ו"רק לא להיות פקידה" וכן הלאה, ואח"כ מגלים שיש חיים מעבר לצבא ושלא צריך להתרגש... (ונא לא לסקול אותי באבנים על מוטיבציית האפס שאני מפגינה, תודה). בסוף יהיה טוב - י.

תודה רבה יוד!

בקשר לתהייה שהעלית, אני מתפקדת בחיי היומיום. ולגבי הצבא, אני רוצה יותר מזה יוד, אולי מושג זה חלף מן העולם, אבל אני רוצה לתרום ואני רוצה שהשנה ותשע האלה יהיו מעניינות בשבילי! (מחזיקה את עצמה בכוח שלא לסקול את יוד באבנים)
שעון חול.

.YUD

New member
אוי לא עכשיו שעון חול תחשוב עלי

דברים רעים לנצח...
רק כדי לשפר את הרושם, לזכותי אני אומר שלפני הצבא חשבתי בדיוק כמוך, רק אחרי (תוך כדי...) זה עבר לי.
ואם מתקבל הרושם שאני כבר זקנה נורא - אז אני לא. י.

קורווין

New member
יש לי כמה תשובות בשבילך.

בפורום המקור שלנו שעתיד להעלם בעוד כמה ימים, מצאתי את השרשור הבא: ההודעה המקושרת עצמה, דומה לשלך, תסתכלי על התשובות שניתנו שם. אולי זה יעזור לך. אם יש משהו רלוונטי, תדפיסי, כי הקישור יכול להשבר בכל יום כש-IOL תעלם סופית מהרשת. קורווין.

קורווין כנס לקצר..

אני לא יודעת אם קראת את מה שקישרת אותי אליו, אבל בכל מקרה, מבחינתי שחרור משירות צבאי כמעט לא בא בחשבון (אלא אם ההפרעה תחמיר באופן משמעותי, טפו טפו טפו..). אני מאוד מעוניינת לשרת בצבא, ויש לי מוטיבציה גבוהה, הבעיה היא שהצבא לא מוכן לקחת עליי אחריות ולשבץ אותי בתפקיד שראוי לי, בגלל ה-OCD, אם אני מתפקדת ביומיום או לא זה לא אישיו בכלל, את התווית שלי אני כבר קיבלתי. יהיה טוב (בשאיפה..) שעון חול.

קורווין

New member
לא ממש...

קראתי את השאלה וראיתי שיש עליה הרבה תגובות. לא ממש נכנסתי לבדוק אם התגובות מדברות על שירות או על שחרור... אף אחת מהן לא דיברה על ערעור על פרופיל? נשמע מוזר... יבדק...

אף אחד לא סיפר שהעלו לו את הפרופיל

לאחר ערעור, בעצם, גם אף אחד לא סיפר שהוא הגיש ערעור...

למעלה