שעון דופק FT7

usafun

Member
שעון דופק FT7

רכשתי באיביי השעון הנ"ל. הוא מגיע בקופסת האריזה המקורית שלו (לא נפתח מעולם). המוכר אינו יכול להגיד לי אם יש בקופסה גם רצועת חזה. האם אני יכול לשער שרצועת החזה בתוך הקופסה?
צירפתי תמונה של האריזה.

יהושע60

New member
חתול בשק

הקופסה השחורה שאתה רואה מתחת לתמונת השעון הוא המשדר. קשה לי להאמין שאפילו פולאר ימכרו לך משדר בלי הרצועה. מצד שני, אל תתבע אותי אם טעיתי...

usafun

Member
אז כמה רכיבים יש לשעון הזה?

לפי מה שאתה כותב, יש שעון (שרואים אותו בתמונה), יש משדר (שרואים אותו בתמונה) ויש רצועה שלא רואים, והיא חלק שלישי? או שהמשדר מחובר לרצועה ואז ניתן להסיק מכך שיש רצועה באריזה הזו?

יהושע60

New member
רכיבים

אני לא מכיר ספציפית את השעון הזה, אבל השעונים של פולאר שאני מכיר באו בשלושה חלקים (או שניים, תלוי איך סופרים): אחד הוא השעון עצמו והשני הוא רצועת החזה שכוללת את המשדר - אלא שניתן לפרק אותם בקלות ולהחליף רק רצועה, למשל, כי היא מצ'טקמקת לפני שהבטריה נגמרת במשדר (לפחות אצלי זה המצב). למען האמת אני מתאר לך את המצב בשעונים הישנים יותר, אולי בחדשים המצב קצת שונה - למשל אולי אפשר, סוף סוף, להחליף בטריה במשדר ולא צריך לקנות חדש כשהיא נגמרת, כי מחיר המשדר בארץ הוא ממש שערוריה, וגם בחו"ל הוא לא זול.

1krembo1

New member
גם בחדשים זה ככה...

כמובן בשעונים המתקדמים יותר יש לך גם משדר GPS ואת הרכיבים שלו...
אבל בעיקרון בכל שעון פולאר יש לך את השעון עצמו,
והמשדר + הרצועה

swelli

New member
אני רכשתי שני שעוני פולאר..

אף אחד לא הגיע באריזה מצ'וקמקת כמו שלך.
הם הגיעו בקופסא, עם חוברת הסברים, ורשימת החלקים שקיימים בה.
לפי איך שזה נראה, אין רצועה, כלומר יש לך רק שעון ומשדר, ולפי דעתי, זה בכלל לא פולאר, אבל זו דעתי ואני אולי טועה..
סע לאגנטק בקריית עתידים הם היבואנים של פולאר, תבדוק עם מה השעון הזה מגיע ותוכל להסיק את המסקנות.

usafun

Member
לא חושב שהיא מצ'וקמקת,

ראה תמונה נוספת.
נראה כאילו הקופסא בגודל של להכיל רצועה, רק שאין לי בטחון מלא בכך.

usafun

Member
זה מה שהמוכר כתב לי:

We have not opened the package, the picture you see shows the wrist watch like readout device and just below it, the black rectangle is the chest monitor, per the package. The contents are listed as having the WEARLINK+ chest transmitter, their most comfortable design ever. The picture next to the write-up about the wearlink transmitter shows a strap with the transmitter in it. nowhere on the package is indicated that the chest strap is an accessory, I can not see inside the package, I assume that the strap is inside.

מה אני צריך להבין מזה?

יהושע60

New member
צ'מע

כתבת שכבר קנית את זה, חכה בסבלנות כמה ימים ותדע. אני מצטרף להנחה של המוכר שהחבילה מכילה גם את הרצועה. פשוט קשה לי לראות מישהו מוכר סט כזה בלי הרצועה, אפילו אם אותו מישהו נקרא פולאר. זה כמעט כמו למכור לך נעלי התעמלות בלי שרוכים...

למעלה