שעון ביולוגי

taz512

New member
שעון ביולוגי

טוב אנשים כמו שחלק ממכם יודעים התחלתי עבודה חדשה לפני שלוש שבועות. הכל סבבה והכל טוב אבל בעיה ישנה שלי חזרה, הקביעות כל יום אני קם בשש וחצי בערך, ואחרי שלוש שבועות השעון הביולוגי שלי הסתדר לשעה הזאת. שבעיקרון זה סבבה כי ככה מתעוררים לעבודה גם אם השעון מעורר התקלקל. עכשיו הבעיה... היום יום שישי קרה לי משהו שקורה לי הרבה, שעה שש עשרים וחמש אני מתעורר ומתחיל לקום מהמיטה, באמצע ההתעוררות אני נזכר פתאום שזה יום שישי, במידית קיללתי את כל העולם וניסיתי לחזור לישון, אבל חוץ מנימנום של שעה בערך לא הצלחתי לחזור לישון. אז מה עושים איך מכבים את השעון הזה בסופ"ש? נדונתי להתעורר כל יום שישי ושבת בשעה שש וחצי? יש הצעות? רעיונות? טאז, השד והשעון

d u c k y

New member
מצטערת...

כשאני לא צריכה לקום - אני לא קמה... לא משנה עד כמה הגוף התרגל. איך שהשתחררתי חזרתי לישון עד אמצע היום כמו טטל´ה

השיטה היחידה שאני מכירה

היא ללכת לישון ביום חמישי בשעה מאוחרת בעליל, סגירת התריסים ואטימת החלונות, ניתוק הטלפון, הניידים, המשדר הלווייני, הביפר וכמובן הנל"ן (נקודה לנקודה) המוסדי, כיסויי עיניים ומחסום לקליפו. השיטה אמורה לעבוד, רק שנא לא לשכוח, כמו שאני עשיתי אמש, לתלות את השלט בכניסה לבניין, המתריע שלאיש מדיירי הבית, כולל מחלק העיתונים, אין זכות ואין קיום אם יעיזו לצלצל בפעמון הדלת על מנת ליידע אותי בפרט לא חשוב מחייהם.

suki da yo

New member
הנה לך שיטה:

רוב האנשים יחשבו שזה שטויות של ספיריטואליסטים, ואולי זה נכון, אבל אני משתמשת בשיטה הזו כבר שנים על שנים, וזה כבר כל כך לא מודע שאם ( כמו היום ) אני שוחכת שעון מעורר, אני קמה שעה לפני הזמן שאני צריכה לשקום ומכוונת שעון:) בכל מקרה, לפני שאתה נרדם, אבל ממש שניה לפני, כשאתה מרחף לני שינה, פשוט תגיד לעצמך כמה פעמים שאתה יכול לישון עד יום ראשון בבוקר. זה עובד כי בזמן שלפני שינה המוח מאוד פנוי לקבל מסרים כאלה, והוא זוכר אותם גם כשאתה ישן וזה עובד עםהמון דברים כאלה:)

shellyland

New member
מה רע בלקום מוקדם?

נצל את שעות הבוקר שניתנו לך במתנה בשביל לבלות זמן איכות עם עצמך (אמבטייה עם קצף או ספר טוב או עיתון של שבת או ארוחת בוקר עתירת ירקות ומיץ תפוזים או כולם יחד), ואחר כך נצל את זה שיום שישי או שבת, וחרופ חריפת צהריים טובה. רק בריאות. מילה של שלי.

taz512

New member
לקום מוקדם???????

ביומיים היחידים בשבוע שאני יכול לחרופ כמו דב מערות? למה לכל הרוחות שאני העשה את זה לעצמי, אחרי שבוע ארוך ומעייף של חוסר שינה ועבודה כמו חמור. אני מצפה לשינה נעימה עד 10 12 ככה התעוררות ואז לומר לאמא שלי (שלא עובדת) שתכין איזה ארוחת בוקר, ואז היא אומרת: "מה ארוחת בוקר? עכשיו 12:00 בצהריים" ואז אני אומר: "בשבילי זה בוקר." ככה צריך להיראות הסופ"ש או לחילופין להתעורר בבוקר מעצמך ליד הבחורה שאתה אוהב ולהבין כמה נפלאים החיים, שלילו תתעורר כבר מהחרופ צהריים ותבוא לפה, אני מתגעגע אליה כמו מטורף. בקיצור לישון פעם בשבוע זה טוב מאוד. טאז, השד וההתעוררות

אבל זה הכי כיף בעולם, לא?

אני ממש אוהב להתעורר מוקדם בימים שבהם אני יכול לישון עד מאוחר. שום דבר לא יכול להחליף את השניה המופלאה הזו שבה נקלטת ההבנה שאתה יכול להמשיך לישון. למה להרוס את זה?

למעלה