שעוו"ה
L LudaGirl New member 10/12/06 #2 צריכה מדריכים ממש טובים לתלתלים אבל מהטובים ביותר. לא משהו כזה ממוצע של מתחילים.
T TheWingedPig New member 10/12/06 #3 תלתלים? אני דיי בקטע של הכנת מדריכים לאחרונה, אז אם תתני לי הסבר קצת יותר מפורט, או אפילו קווי מתאר כלליים, אני אנסה משהו...
תלתלים? אני דיי בקטע של הכנת מדריכים לאחרונה, אז אם תתני לי הסבר קצת יותר מפורט, או אפילו קווי מתאר כלליים, אני אנסה משהו...
L LudaGirl New member 10/12/06 #4 אמממ עשיתי לפני כמה זמן את זה לעצמי. ואין לי מושג איך להצליל את התלתלים שבתיאור השמאלי ביותר. בייס מאפיצ'ו
אמממ עשיתי לפני כמה זמן את זה לעצמי. ואין לי מושג איך להצליל את התלתלים שבתיאור השמאלי ביותר. בייס מאפיצ'ו
T TheWingedPig New member 10/12/06 #7 נו, אם כבר.... הכנתי מדריך למכנסי עור למישהי שביקשה, ואולי תראי בו משהו שימושי...
T TheWingedPig New member 11/12/06 #8 ואחרי שעות מרובות של עבודה קשה טה-דאם... אני ממש מקווה שתמצאי בזה משהו מועיל.....(עשיתי בערך 4 גרסאות של הטיוט הזה, עם בייס אחר כל אחת, ואני לא מרוצה מאף אחת מהן, אבל אמרתי לך שאעשה לך מדריך, אז הנה)
ואחרי שעות מרובות של עבודה קשה טה-דאם... אני ממש מקווה שתמצאי בזה משהו מועיל.....(עשיתי בערך 4 גרסאות של הטיוט הזה, עם בייס אחר כל אחת, ואני לא מרוצה מאף אחת מהן, אבל אמרתי לך שאעשה לך מדריך, אז הנה)
ע עדיD New member 11/12/06 #9 בעיה אני כבר שנים בדוליז ואני עדיין נשארת גרועה למישהיא יש מדריך למתקדמים (למרות ש/אני לא מתקדמת) לקפלים??
בעיה אני כבר שנים בדוליז ואני עדיין נשארת גרועה למישהיא יש מדריך למתקדמים (למרות ש/אני לא מתקדמת) לקפלים??
T TheWingedPig New member 11/12/06 #13 יש מיליון סוגי חצאיות ארוך, קצר, מיני, ברך, ג'ינס, קילט, צמוד, תפוח... תגידי מה את צריכה בדיוק, אני אנסה משהו... נו, אני במצב רוח להכנת מדריכים...נצלו אותי D:
יש מיליון סוגי חצאיות ארוך, קצר, מיני, ברך, ג'ינס, קילט, צמוד, תפוח... תגידי מה את צריכה בדיוק, אני אנסה משהו... נו, אני במצב רוח להכנת מדריכים...נצלו אותי D:
I Izumi Oo New member 11/12/06 #12 טיוט' לשיער? לא משנה לי הסוג, רצוי חלק וארוך. וגם טיוט' לחצאית סקוטית, אם למישהי יש..