../images/Emo28.gif../images/Emo41.gifלכל הבנות שלא השתתפו בתחרוי
+ות כי הן ידעו שיהיו מוכשרות שיקחו את הכתר.
[אין לוח.] אז כל מי שציירה עד היום פחות מ-15 דוליז, שהיא לא משהו משהו בדוליז ,אפילו בכלל לא משהו משהו. זאת התחרות בשבילכן. עשיתי באתר גרפיקה שלי ושל חברה שלי, פינת דוליז לימוד למתחילים, זה 5 טיוטים וכשעוברים אותם מגישים את הדולי המוכנה, כנסו לפה ותבינו [הסברים-->> דוליז -->> הסבר] http://www.size.x.co.il/ עכשיו יש לכן סיכוי לנצח!!1
צריך להכין דולי לפי הטיוטים ואז יש תחרות לזה? :0 ואממ אם כן, חסרים שם שני טיוטים- חלק תחתון, ונעליים. ואני מציעה לך גם להוסיף עמוד עם קישורים לאתרי דוליז כדי שיהיו בייסים ופלטות, כי אסור לפרסם אותם
וזה לא מוכן עדיין, מי שמתחילה צריכה להתחיל מהטיוטים שיש בינתיים. כרגע אני מתחילה חצאית, אפשר לבחור בינה לבין המכנס. וכמובן שזה לא צריך להיות דומה מדיי לטיוט רק מבוסס ועל פלטה ובייס שונים.^^
בלי קשר לתחרות, מי שיצליח ויקבל ממני אות לעבור הלאה, יוכל להמשיך לתחרות מתקדמים שהיא כמובן יותר קשה, אבל היא עוד לא נפתחה. בכל מקרה גם היא לא תהיה לפורום. רק לאלה שמתחילות משם.D:
אממ, קודם כל האתר ממש יפה^^ אממ אפשר להעיר משהו *בורחת* הסגול והכחול בעיצוב זה מאותו קבוצת צבעים וזה..אממ *נואופירלאיודעתלהיתנסח| לדעתי כדי לשנות את הכחול זהו *סותמת* |סתמתי| *נסקלת*