שעוו"ה

Dandoka

New member
הכנתי כמה טיוטים.. מקווה שיעזור!

טיוט לחולצה=) בייס גראפיק דולז

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifבהחלט כל הכבוד (:)

דנדוש הטיוטים מדהימים, הצללות ממש יפות והם בהחלט שימושיים! 33>

Akisame

New member
אני רוצה לחזור לציור דוליז...

לא הכנתי כבר שנים. במה אתן ממליצות להתחיל מטיוטים? יש לכן אולי כמה מומלצים? ואשמח לפלטות, לשיער וגם לא לשיער. תודה. ^^

חנהפ

Active member
יש לי שאלה-לגבי תחרות מיס פורום

אני יכולה להצטרף גם כן לתחרות מיס פורום?

J Lafferty girl

New member
../images/Emo26.gif

אני מצרפת דולי שהכנתי שציירתי לה שיער אבל אני לא יודעת איך אני אמורה להצליל אותו, אם מישהי תוכל להראות לי עליה פחות או יותר איך אני מצלילה אז אני מודה לה מראש.
דרך אגב, פרסמתי אותה פה בשדח"ם ממש ממש מזמן והצללתי אותה מחדש לפי תיקון שעשתה לי מישהי פה ,אני רק לא זוכרת מי זאת הייתה ואני ממש מתנצלת..אני חושבת שמישהי עם כינוי של כנפיים וחזיר או משו כי היא שלחה לי פלטות חדשות במסר [שאגב, לא ידעתי איך להשתמש בהן..\\:] זהו, סיימתי לחפור.

TheWingedPig

New member
../images/Emo6.gif

מודה באשמה, זו הייתי אני :) (חוץ מזה, לא יודעת אם שמת לב, אני היחידה פה עם הניק החזרזירי P: ) הדולי יצאה לך ממש טוב:) אממ, בשיער, לפני שאת מתחילה להצליל, בצד השמאלי (של הדולי) העליון, תעגלי את הבליטה הזאת טיפה, ובצד ימין של השיער יש קטע ממש ישר, תעגלי אותו גם קצת..ותוסיפי שוונצים לקצוות של השיער, זה גושי מדי כשזה מצוייר כמו חתיכה אחת... אני מצרפת לך את טיוט שלי לשיער, מקווה שיעזור...אם את מסתבכת עם ההצללה בכל זאת, שלחי לי מסר, או משהו כזה :) נ.ב קרדיט לבייס? (זה של פינקלנד) נ.נ.ב מה הייתה הבעיה עם הפלטות?

J Lafferty girl

New member
תודה רבה, אני אנסה את זה :]

ואעשה כבר שיער חדש וזהו כי זה נראה ממש רע במחשבסה שניה._.^^" אממ או שזה הפלטה או שהפיינטשופ שלי סתם דפוק - פשוט זה היה כזה שהיו כמה גוונים בול אותו דבר ומעל זה נקודות כאלה בצבעים לא קשורים או משו..או שזה אמור להיות ככה ואנלא יודעת להשתמש בפלטות.. וממש ממש תודה על התיקון, הרבה יותר מנעזרתי בו, הדולי בנויה עליו.. ושכחתי מהבייס\\:

Stinki Winki

New member
אם ככה, שאלה:

נכון כשמעלים איזו תמונה, אז אפשר לראות אותה בתצוגה קטנה (small view), ואז ללחוץ עליה ולראות בגודל טבעי? אז ככה, אני לא מצליחה לעשות תצוגה קטנה! זה מראה את הסמל של האתר, וכשאני לוחצת על התמונה זה מראה את הציור בגודל נורמלי... מה לעשות?

את מדברת על תמונה שאת מעלה?

הכנת שני קבצי תמונה, אחד התמונה המלאה ואחד הpreview? את הקובץ הרגיל תעלי למקום של התמונה הרגילה ואת הקובץ של הpreview תעלי כתצוגה מקדימה. (בהנחה שמדובר בקבצי bmp)

morusha

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif למישהי יש טיוט' +

למראה פרוותי??

למעלה