שעווה
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 4/9/06 #2 אתן יכולות להפוך לי לגיף?../images/Emo96.gif לא שקוף, תודה^^ (בייס מהוון און סילינדר)
מ מ א י ו New member 4/9/06 #4 אפשר בבקשע פלטה לבנה אבל שלא תהיה פורה אלה פלטה לבנה כחולה כזאת>< אם מישהי הבינה, אז תודה מראשP:
S Shusho New member 4/9/06 #8 הצילו איך לעזאזל מצלילים גופיה?!?!!? שכחתי איך מציירים דוליז כוסעומווווווווווווווווווווווווו
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 6/9/06 #17 אממ../images/Emo96.gif איזה מוזר שאת רוצה לעשות דולי. תסתכלי על דולי אחרות ותביני את ההצללה שלהם ואז תסגרי את הקובץ של הדולי שלהם ותנסי ליישם את מה שלמדת על החולצה שלך:]
אממ../images/Emo96.gif איזה מוזר שאת רוצה לעשות דולי. תסתכלי על דולי אחרות ותביני את ההצללה שלהם ואז תסגרי את הקובץ של הדולי שלהם ותנסי ליישם את מה שלמדת על החולצה שלך:]
S Shusho New member 6/9/06 #19 זה מה שניסיתי לעשות../images/Emo3.gif החזה שלה עדיין יוצא שטוח כמו קרש. בנתיים ויתרתי ועברתי לחצאית+שיער נכון שדולי לא צריכה נעליים?!?! חח זה מה שקורה שלא מציירים דוליז שנתיים (ואני רצינית בקטע של השנתיים.)
זה מה שניסיתי לעשות../images/Emo3.gif החזה שלה עדיין יוצא שטוח כמו קרש. בנתיים ויתרתי ועברתי לחצאית+שיער נכון שדולי לא צריכה נעליים?!?! חח זה מה שקורה שלא מציירים דוליז שנתיים (ואני רצינית בקטע של השנתיים.)
M Mrs Johnny depp New member 5/9/06 #10 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifעזרה! פלטה! אהעהא;; אני זקוקה לפלטה שחורה לשיער עם הבדלים די קטנים או לפחות שלא תהיה אפורה יותר מדי תודה מראש
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifעזרה! פלטה! אהעהא;; אני זקוקה לפלטה שחורה לשיער עם הבדלים די קטנים או לפחות שלא תהיה אפורה יותר מדי תודה מראש
N NoaBab New member 5/9/06 #11 היי צריכה טיוט לכובע רגיל או +מצחייה עדיף לי מצחייה אם אין לכן אז אפשר רגיל?