שעווה

ינקיפנק

New member
יאייאאייאיאייאי, הלפ!

הצעות להמשך? בוטום? משהו פנטסטי כזה, מיוחד..שטני|מועהעהעהעהע| בייס אן נואן ארטיסט

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif הממ

אולי אולי חוטיני אדום עם זנב שטני שיוצא ממנו ומסביב לרגליים יש מין דרקון/שד/וואטאוור עם זנב שנמצא מסביב לרגליים שלה ו...ו....ו...אולי גם לעשות לה כאילו יוצאות לו מהרגליים מאחורה קרניים, שיהיו בשורה כזה ושבין כל קרן יהיו 5-6 פיקסלים? (הדולי כ"כ דומה לציור שציירתי מזמן....רק שבציור התנוחה הייתה שונה והשיער היה כולו אסוף למעלה כזה ויצאו לה קרניים ענקיות מהמצח -_-' )

מ א י ו

New member
אממ, איך מחפשים הודעות ישאנות מאוד

מאודמאומדאודמאוד בפורום? בורהבורהבורה
תודה מראש^^

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif

בעיקרון את עושה חצאית רגילה עם קצת כפלים. ואז מתחת את עושה עוד שכבה וגם מצלילה בכפלים קטנים רק שבין החלק הלמעלה והלמטה את מוסיפה יותר מהגוון בכהה

../images/Emo163.gifאעע... בייס שלי ../images/Emo3.gif

אין לי מושג לאן לשרשר... אומ... הנה הבייס >>>> בקרוב גרסאות. אני מאמינה שאף אחת תשמש. הוא מכוער תחת
הו כן, פלטה ועזרה רמה מגראפיק דולז

cecilia L

New member
ביסים של historical dolls?

בבקשה?.. :) האתר נסגר וזה ממש לא לרוחי!

roni727

New member
צריכה עזרה די דחופה.

מישהי מפורום דוליז בטיפו "עשתה" את הכנפיים האלו- 100% גנובות כי הן מוכרות לי. אם מישהי תוכל למצוא לי מאיזה אתר הן אני אודה לה מאוד :]

FOBgirl

New member
למה 100%? אולי זה אותו סגנון?

אולי כדאי שתבדקי לפני שאת מגיעה למסקנות?

roni727

New member
/:

אולי כדאי שאת תדעי לפני שאת קופצת למסקנות? הילדה הזו גונבת דוליז כתחביב. זו כבר לא פעם ראשונה, האמת אם אני אשער, זו בערך פעם 10 שאני צריכה לחשוף את הגניבות שלה... וזה לא "אותו סגנון" זה אותו דבר, מנסיון. וזה לא גם במקרה שהכנפיים אותו הדבר כמו משהו שראיתי בעבר, כי היא גונבת דברים, שיער, ציפורים, ווטאבר, אבל עושה העתק הדבק ופשוט משנה להם את הצבע. זה למה הפעם אני צריכה את העזרה שלכן כי יצא שאני לא זוכרת מאיפה הכנפיים אבל אני בטוחה שראיתי אותן איפשהוא בעבר...

תאיר0111

New member
קראי

אני גם גולשת בפורום דוליז טיפו היא לא גונבת את אלה היא עשתה על אותו עיקרון ועשתה גם מדריך על העיקרון(עובדה שהיא לא גנבה כי יש לה מלא טעיות) אגב את גולשת בדוליז טיפו? עם כן מה הכינוי שלך?

roni727

New member
אז את בטח חדשה

כי היא כן גונבת.. אני והמנהלת של הפורום[נדיה] כבר בהיכון על כל דולי שהיא משחררת אחרי כל המקרים שהיא גנבה.. כבר אי אפשר לבטוח בה וזה בדוק שהדברים האלה זה העתק הדבק מחלקים של דוליז אחרות באתרים...

למעלה