שעווה

Yume Chan

New member
זה די דחוף... ><"

אני צריכה שני טיוטים ופלטות... טיוט' בסגנון של השמלה הצורפת ברדס(הגלימה הזו עם הכובע.. אני לא ממש יודעת להסביר את עצמי) פלטות- אדום דם לבן קצת כחלחל שחור(לא אפור, בבקשה) תודה. ^^

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifתראי, האני-

לא לכל דבר וסוג בגד יש טיוט' וטוב שכך. מה הטיוט' אמור ללמד אותנו? -סוגי הצללה שונים -איפה צריך שיהיה יותר אור ממקומות אחרים, ואיפה לרוב יותר חשוך. הטיוט' לא אמור ללמד אותנו איך לצייר את הדבר. זאת בדיוק העבודה שלך בעניין, וה"אני" שלך בדולי. לא העיצוב שלה הוא מה שאומר שהיא שלך, אלא העיצוב של הבגד עצמו וההצללה שלו. לכן, נסי את לצייר בעצמך ולחשוב בעצמך, עם ההגיון הבריא שלך, לאן האור מגיע, ולאן לא, שם יותר חשוך. תעמדי מול המראה ותסתכלי על עצמך. איפה את יותר מוארת? [מקומות הבולטים יותר בגוף, הציצי, המקדימה של הרגליים והידיים וכו'] איזה חלקים בגוף שלך יותר חשוכים?[מאחורי העורף, הבדים שמצלילים אחד על השני ועל הגוף ועוד.] בקשר לפלטות אבל, אני כן יכולה לעזור לך
. הנה
מעל לכל קבוצה רשום מאיפה היא לקוחה :].

רחלי03

New member
אשכרה!!../images/Emo2.gif

יש בעיה חמורה אצלנו בפורום: אנשים שחושבים שיש טיוט לכל דבר שקיים. טיוט לשמלה ארוכה זה עוד בסדר, טיוט לשמלה כזאתי עם שוונצים ומחשוף ולמטה קצת מלמלה זה עוד בקושי בסדר, טיוט לקערת פירות- עדיין נסבל, אבל לען זה עוד יגיע? טיוט לחליפת חלל???

רחלי03

New member
לא, זה בסדר...

אבל זאת שמלה קצת יותר מדי מפורטת מכדי שיהיה לה טיוט, את לא חושבת? ברצינות. רק תסתכלי עליה. אבל אני לא מדברת רק עלייך... אני מדברת גם על כל האחרות שחושבות שטיוטים יש כמו זבל. זה נכון, אבל באמת לא על כל בגד שקיים יש טיוט, את צריכה לשמלה הזו אם כבר: טיוט לחצאית, טיוט למחוך, אבל לא טיוט לשמלה הזאת. מובן?

למעלה