אני לא יודעת אם זה המקום, אבל- מדריך מבית שני :) בייס של ג'ייד (התגעגעתי לבייסים שלה).
S shanchan New member 30/8/06 #39 אני לא יודעת אם זה המקום, אבל- מדריך מבית שני בייס של ג'ייד (התגעגעתי לבייסים שלה).
T think shon New member 30/8/06 #41 ../images/Emo90.gif../images/Emo129.gif|ריר|נשמר../images/Emo99.gif הטיוט של השיער זה בדיוק מה שההיתי צריכה עכשיוD:
../images/Emo90.gif../images/Emo129.gif|ריר|נשמר../images/Emo99.gif הטיוט של השיער זה בדיוק מה שההיתי צריכה עכשיוD:
M MapleSyrup New member 30/8/06 #40 ../images/Emo142.gifאממ אפשר פיקסלארטים או אתרים שיש בהם פיקסאלרטים של נעלי בלט\רקדניות כל דבר שקשור לריקוד? והפעם תענו ליO.O"
../images/Emo142.gifאממ אפשר פיקסלארטים או אתרים שיש בהם פיקסאלרטים של נעלי בלט\רקדניות כל דבר שקשור לריקוד? והפעם תענו ליO.O"
L lady blak New member 31/8/06 #50 לאידעתי לאיפה לשרשר../images/Emo122.gif../images/Emo34.gif ... מישהי רוצה לעשות איתי ביחד לתחרות גאווה מחר זה קורא.. ,אני מתרגשת מזה כמו לא יודעת מה...[ממולדת לי.. 1.9 ואני איהיה בת 12:]]
לאידעתי לאיפה לשרשר../images/Emo122.gif../images/Emo34.gif ... מישהי רוצה לעשות איתי ביחד לתחרות גאווה מחר זה קורא.. ,אני מתרגשת מזה כמו לא יודעת מה...[ממולדת לי.. 1.9 ואני איהיה בת 12:]]
E eden6780 New member 31/8/06 #51 שלום../images/Emo13.gif אני מקווה שלא טעיתי ולפה אני אמורה לשרשר מישהי(שמתי לב שרובכן בנות אז מקווה שזה בסדר) יכולה בבקשה להכין לי דולי שדומה לילדה בתמונה? בבקשה בבקשה תודה מראש.
שלום../images/Emo13.gif אני מקווה שלא טעיתי ולפה אני אמורה לשרשר מישהי(שמתי לב שרובכן בנות אז מקווה שזה בסדר) יכולה בבקשה להכין לי דולי שדומה לילדה בתמונה? בבקשה בבקשה תודה מראש.
D doll100 New member 1/9/06 #52 שלום! יש לי שאלה דחופה!!!!!!! אני לא יודעת מאיפה הבייס הזאת שבתמונה... וזה דחוף מאוד! דרך אגב הדולי יפה? טוב עזבי אני רק צריכה עזרהה לגבי הבייס!!! צ'או
שלום! יש לי שאלה דחופה!!!!!!! אני לא יודעת מאיפה הבייס הזאת שבתמונה... וזה דחוף מאוד! דרך אגב הדולי יפה? טוב עזבי אני רק צריכה עזרהה לגבי הבייס!!! צ'או