שעווה לגלשן

icaesar

New member
שעווה לגלשן

אהלן, אני חדש בתחום אבל נדבקתי במחלה, כרגע הגלשן שלי מלא בשעווה מטונפת שלא שווה כלום, אני מחליק גם בשכיבה (שזה הפוזיציה הכי שכיחה ברמה שלי) בכל אופן ברור לי שאני צריך לחדש את השעווה על הגלשן ואין לי מושג מה לעשות. אז: א. איך מורידים את השיכבה הקיימת? ב. איזה שעווה לקנות ואיך למרוח אותה? ג. כמה זמן זה יקח ל funboard של 2.3 מטר ? תודה

CaptainKOOK

New member
כנס אחי

להוריד שעווה: שים את הגלשן קצת בשמש, עד שהשעווה נהיית רכה (צריך לקחת בערך 10 דקות). קח מקל של ארטיק או משהו דומה ותתחיל לגרף את השעווה מהגלשן, אם היא רכה מספיק זה ילך בקלות. בסוף, קח סמרטוט ותנגב את מה שנשאר. למרוח שעווה: פשוט תקח את השעווה ותשפשף אותה על הגלשן, עד שתקבל שכבה יפה ומחוספסת. המשקיענים גם עושים קצת חריצים, עם איזה מסרק ישן או משהו. בקשר לאיזה לקנות, יש כמה סוגים ולכל אחד יש את הדעה שלו, Sticky Bumps נחשבת לא רעה, Sex Wax ידועה אבל יש הרבה שלא אוהבים אותה - תשאל בחנות, נסה ותראה מה אתה אוהב. אחרי הפעם הראשונה ששמת שעווה על גלשן נקי, פשוט תמרח קצת לפני כל גלישה. בקיץ כדאי לשים את הגלשן איזה דקה שתיים במים לפני שאתה מתחיל למרוח, שהשעווה תתקשה כי בדרך כלל היא מתחממת בדרך לים. תהנה!

למעלה