שעווה או גילוח?

יערושי

New member
שעווה או גילוח?

מה אתן מעדיפות להוריד במפשעה? שעווה או גילוח ?? ויש לי שאלה- תמיד כשאני מורידה שם , ללא קשר לשעווה או גילוח (למרות שעם הגילוח זה נהיה יותר רציני) יש לי מין פצעים כאלה לא מוגלתיים , מוזרים כאלה סגולים קטנים קטנים .. מה אפשר לעשות ?? תודה בנות :)

stink

New member
אממ

אני מעדיפה את הקרם הזה של VEET שמורחים ואז מורידים את השיערות עם ספוג במקלחת . כי לגלח נשמע לי מסוכן שם ושעווה כואב .
ואינלימושג על איזה פצעים את מדברת :S סורי , אולי אחרות יוכלו לעזור

ShiRa1101

New member
דפנטלי

שעווה
אני הורדתי לעצמי במפשעות פעם אחת בשעווה..הייתי בטוחה שזה הולך להיות כואב רצח, אבל זה עבר ולא כל כך כאב:] לגבי הפצעים אני לא יודעת, לי היו מין פצעים אדומים והם עברו לי אחרי כמה ימים.. מקווה שעזרתי

Small talk

New member
המשחה של ויט

אבל אם לא אז גילוח. ניסיתי פעם אחת עם הרצועות שעווה, וזה כאב ולא יודעת איך אבל הצלחתי לפצוע את עצמי וירד לי גם (מהירך ליד המפשעה).

Shusho

New member
בפעם השלישית את לא מרגישה כאב כמעט

אני עושה שחי עם מכונה, זה כאב רצח בפעם הראשונה ומאז זה אחלה
. חוצמזה זה הדבר היחיד שלא גרם לי לאלרגיות ותגובות מוזרות בעור

Roxanne06

New member
אם כבר אז... שאלה מפגרת...

למה בדיוק אתן קוראות מפשעות?
ואיפה אתן מורידות? והדגמה קטנה בצייר לא יכולה להזיק...!

Shusho

New member
ת'אמת בחיים לא עשיתי

אבל לפי מה שהבנתי זה איפה שמסומן בכתום כלומר מהאיזור בין הירכיים ל.. כוס שלך. :) סליחה על הציור הלוקחה בחסר, פתחתי צייר רק כדי לצייר איפה זה בערך P:

Roxanne06

New member
חח תודה רבה ../images/Emo3.gif

סוף סוף הבנתי! ואני לא צריכה לעשות מפשעות!!

MaddyD

New member
מכונה

הפצעים? תכלס תלכי להתייעץ עם רופא עור בנוגע לזה, יתן לך לזה פתרון מגניב

LimiMimi

New member
מכונה, *בולעת רוק*, במפשעה?

את לא נורמלית. את וגם כל אלה שעושות עם פינצטה.

EROTOMANIA

New member
גילוח. למה? כי יש חבר.

וכשיש חבר, אי אפשר לחכות שבועיים ולתת לזה לגדול כמו ג'ונגל כדי להוריד. :\ כשאין חבר אז .. אין טעם להוריד
סתם ניסיתי שעווה, כמעט מתתי מכאבים. ניסיתי משחות, שרף לי כמו גהנום. עוד לא ניסיתי עם מכונה... אני אנסה בקרוב ונראה כמה זה כואב.

שיט-תוכן:

ובקשר לפצעים, תלכי לבדוק אותם כמובן. אבל גם לי לפעמים יוצא ואמרו לי שיש לי עור רגיש פשוט, אז אל תגעי בהם ושימי איזה קרם מרגיע אחרי ההורדה.

SNoopY 26

New member
במשפעות שעווה

ומדי פעם מגלחת איזה פס כזה לא במקום בעיקרון שעווה. איך אפשר לגלח הכל? זה מגרד רצח בית שחי מגלחת, למרות שבא לי לעשות פעם הבאה שעווה רגליים מגלחת וכשיוצא שעווה

למעלה