שעוד שאלה..

שעוד שאלה..

מאוד מעניין אותי לדעת איזה שיר גרם לכם להתחיל להעריץ את שלמה ארצי. לכל אחד יש וודאי את השיר שהוא שמע בפעם הראשונה וכמובן ... התאהב.. אז.. מי שבא לו, אשמח לשמוע. ו..אני אתחיל.. אני שמעתי את "אהבתיה" והתאהבתי ואמא שלי.. "כמה זה עולה לנו" :))

אור קטן

New member
השיר הראשון של שלמה ששמעתי

היה לעיתים וממש אהבתי אותו, אבל חשבתי ששזה שלום חנוך...
אחרי כמה זמן אמא שלי קנתה את אהבתיהם הביתה ואז שמעתי את השיר הזה פתאום, וזה היה די מביך..
לא חשוב, העיקר שהתחלתי לאהוב אותו מהדיסק הזה.

תגידי

היה לאבא שלי באוטו קסטה של ירח כשהייתי קטנה והא היה שומע את זה באובססיביות ומשם נשארה השריטה

yoavl1

New member
היא לא יודעת מה עובר עליי.

ולאן לאן לאן. אגב, "כמה זה עולה לנו" נקרא "תחת שמי ים תיכון".

זה לא היה השיר הראשון ששמעתי ...

נראה לי שהדיסק הראשון ששמעתי היה לילה לא שקט אבל מירח החלה ההתמכרות ...

הראשון ששמעתי היה

"אהבתיה" כשהייתי בת 10 בערך.. ומאוד אהבתי אותו אבל לא ידעתי מי זה שלמה ארצי בכלל.. אחרי כמה זמן ראיתי את הקליפ של השיר הזה ואז שמתי לב לעוד קליפים ושירים אבל עדיין לא הייתי ממש מכורה.. בגיל 15 נחת עליי הגילוי המפתיע, זה היה כשהייתי אצל ידיד שלי וראיתי בחוברת של הגיטרה שלו את המלים ל "האהבה הישנה".. אח"כ היה לי את "ירח" ומשם ההתמכרות לשירים ולזמר רק הלכה וגדלה.. :)

מאיושית

New member
התגעגעתי ../images/Emo24.gif

כן, כן, 4 ימים היעדרות מהפורום גרמו לי יסורים רבים...אבל העיקר שעכשיו אני כאן
השיר שגרם לי להבין כמה אני אוהבת את שלמה היה "האהבה הישנה" , ששמעתי ממש ממש במקרה שהפכתי את הקלטת של שניים. עד אז, היה לי את "שניים" (בקלטת) רק בשביל לשמוע את "דו"ח רצח" ו"שישה" שאהבתי קצת, אבל לא באותה רמה ש"נדלקתי" כששמעתי את "האהבה הישנה" ו"לאן לאן לאן"

אני במתחלה הייתי שומע

אותו אבל לא הבנתי כלום לעומת עכשיו שאני שומע ונדלק!

gaya123

New member
נראה לי שהשיר שאני נגנבתי ממנו

היה "ארץ חדשה" , ישבתי אצל חברה ושמענו את הדיסק של ההופעה. זה היה לפני חצי שנה בערך......... (ד"א , הדיסק שלה עדיין אצלי........) בנוסף לשאר הדיסקים שהתחלתי לאסוף מאותו יום......

למעלה