שעה 7:30 בבוקר יום ששי

שעה 7:30 בבוקר יום ששי

הבוקר קמתי עם מסר מצלצל באזני שלום גבירתי המוארת
לכי ותראי להם תעשי עמידת ראש - את שנטי את האם הגדולה עמידת ראש בסוף שיעור יוגה כמו פעם.... (עד עכשיו מגיל 12 בעולם אמצעי לא עמדתי על הראש!!!) בוקר טוב ממני האם הגדולה החיה בניכם על פני האדמה ושולחת לכם אור ואהבה!!!!!
וכוחות מרפא הפורום השתתק קצת באשמתי... אני יודעת זאת כל הזמן אבל חכו בעוד חודש מהיום, טנא מסרים, וכל שאר "המחוברים" יראו כמו בדיחה על יד פורום רונים של עומר בריגר, שהיא בתי מגלגול קודום.. ואף היא מוארת..אגב, הכוח האמיתי מצוי ברונים ולא בטרות, ולא בתקשור שנושא אופי מיופיייף.... שיהיה לכם בוקר שלאור ואהבה. ושבת שלום. טוב שלא אאחר להולמס פלייס...

מעניין אותי...

איך בסוף יוצא, שכל מסר מגיע בשפה של מי שמתקשר אותו... זה פשוט מרתק, את לא חושבת?

הי

א. עמדתי על הראש ללא קיר לכמה שניות. אני חוזרת לעצמי..למי שהייתי בהודו לפני 1400 שנה, כאם בודהה, שנטי שהמציאה את היוגה - ואף כאשתורת זוגתו של בעל אל הרונים -כלומר נאודין - שהו בעל..וביחד מסרנו את הרונים לבני האדם בניאליט הקדם קרמי בצ'טל הוייק שבטורקיה... אני הייתי אמך בהודו בתקופה קדומה יותר ואז היית פיל
האל הפיל גנגס - בתקופת אלי הודו הקדומים (קדם בודהיזם..) וזה הכל תוצאה של הזכרות בודהיסטית.. ב. מה שלום התאומים שלך? (מוציאה אתכם מהארון..) ג. קיבלת את ההזמנה לתערוכה שבוע הבא..? חשבתי להזמין בפורום.. אבקש מבעלי אמוץ עזרה שזה יצא טוב...אני לא גאון במחשבים. ולגבי המחשבה על המסרים.. כן שמתי לב.. המוסר הוא צינור אך הוא גם מהות בפני עצמה.. ולכן המסר מקבל תבנית משותפת למסר ולמוסר וכל אדם נמצא במדרגה מסויימת ובמקום מסויים ולכן לאלו יש השפעה אין ממש אובייקטיבי על פני האדמה אולי בעולם עליון....וגם שם..לא ממש אוהבת ! ומשנה את שמי ל"בז על עץ דפנה" בתפוז, כי מימלא בקרוב כולם ידעו מי אני... וזהו שם משפחתי אני הייתי אלקון שזה בז ואמוץ בעלי לורברבוים שזה עץ דפנה ומעניין שזה היה גם שמי ביפן כשהייתי האור ביפן.. וכיסוי המיטה שלנו שהוא מתנה מבעלי אמוץ ליום נישואינו - יש עליו ריקמה סינית עתיקה ע"ג משי פיראי, של בז על עץ (אולי דפנה..אולי דובדבן) אני נרגשת מכך שעליתי לעמידת ראש לבד.. היום אני מוארת רשמית.. אבל מרגישה ממש אותו דבר מוזר..

sorry

זה כנראה חלום מוזר שחלמתי שיש לך תאומים בן ובת (מתוקים לאללה! אולי במציאות אחרת...) חיבוק תם

למעלה