שעה= 60 דקות????

taz512

New member
שעה= 60 דקות????

כי זה לא נראה לי הגיוני. השעות עוברות מהר מידי, הזמן טס, ופעםאחרי פעם אני מגלה שאני לא מספיק כלום. הימים עמוסים בטירוף, וכמובן שהם רק יהפכו ליותר ויותר עמוסים, אני נהיה יותר ויותר עייף. ובזמן האחרון פתאום אני נרדם בשעות כמו 22:00, אני ישן 6 7 שעותצ בלילה ואני עדיין עייף. יכול להיות שאני מזדקן? אין לי זמן לכלום, כמו שרובכם שמתם לב אני גם פחות פה, פשוט אין לי זמן. שלא נדבר על הצ´אט שלמי יש זמן להיכנס לשם. מגיע סוף היום וכל מה שאני רוצה לעשות זה לישון, אני לא מבין מה קורה לי. אני יודע שכבר דיברנו על זה, ואפי תביא לי קישורים להודעות ישנות שלי ושלה. אז אפי אני חוסך לך את החיפוש, אני יודע שכבר התלוננתי, אבל ההודעה הזאת היא גם תלונה וגם הודעה להבהרה של למה אני לא פה כמעט. פשוט חוסר זמן פסיכוטי. בקיצור אני ממש לא יודע מה לעשות אם עצמי. וד"א אני נכנס עכשיו לצ´אט לכל מי שמעוניין. טאז, השד והשעות

מה לא יודע?

אתה עובד קשה מדיי, לוקח על עצמך דברים שאולי יש מקום לתת אותם לאחרים, ואולי סוף סוף הגוף שלך רומז לך שהגיע הזמן להרגע - ומכריח אותך לישון. איש לא הבטיח לך שלא תזדקן לעולם. הנה זה הגיע. מעט מוקדם מדיי, אבל אם תתנהג יפה, נשקול לצר, אותך לאגף הגריאטרים. אני אתייעץ עם חבריי לאגף ואודיע לך בהקדם. ולא הזכרתי את ההודעות הקודמות בנושא, היות ונדמה לי שמצאת את הפתרון לעייפות. לישון.

taz512

New member
אני? אגף גריאטרי?

למה? בגלל שהמוזיקה פתאום רועשת? בגלל שאני לא זוכר איך קוראים לאחותי? בגלל שבבוקר כשאני קם כל הגוף כואב לי? בגלל שכשואלים אותי מה שלומי אני עונה בכל בוקר שמתעוררים זה כבר טוב? בגלל שלאוכל נהיה קצת פחות טעם? בגלל שכמישהו מרעיש בחוץ בן 14:00 ל 16:00 אני יוצא אליו עם מקל מטאטא? רק בגלל זה לצרף אותי לאגף? אני ראוי? זה מגיע לי? לא יכול להיות. טאז, השד הקשיש

resputin

New member
../images/Emo6.gif

אמרתי לך שזאת לא אשמתי שמתחילים להיות לך מפרצים

TTB

New member
בוא נתחלף לי משעמם על הזמן ואוהב

ימים עמוסים תומר.

למעלה