שעה........שעה שאני מחפשת את הפורום הזה. מצאתי.
ה השחקנית הראשית New member 22/1/02 #2 ../images/Emo25.gif בואי לבונבונה בואי נכיר לך ת´חברים המנהלת תעשה לך קפה אם תתעקשי גם מסג´ <לא התכוונתי ברצינות> שחקנית אף מילה על העבר שלי
../images/Emo25.gif בואי לבונבונה בואי נכיר לך ת´חברים המנהלת תעשה לך קפה אם תתעקשי גם מסג´ <לא התכוונתי ברצינות> שחקנית אף מילה על העבר שלי
א א י ל ה New member 22/1/02 #3 יו! נה נה נה... זאת היית את ששמעתי אותה צועקת? איפה אנייייי??? איפה אנייייי??? מי זה מאחוריייי????? אימא´לה.... אל תפסיקקקקק.... כןןןןן.... כן? זאת היית את? מזל שמצאת בסוף אבל. א י ל ה תמיד מוצא(צ) בסוף
יו! נה נה נה... זאת היית את ששמעתי אותה צועקת? איפה אנייייי??? איפה אנייייי??? מי זה מאחוריייי????? אימא´לה.... אל תפסיקקקקק.... כןןןןן.... כן? זאת היית את? מזל שמצאת בסוף אבל. א י ל ה תמיד מוצא(צ) בסוף
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 22/1/02 #4 יגעת ומצצת. אל תאמיני למה שאת רואה. זאת פיקציה. זיוי [מחדדת את הדילמות]
ה השחקנית הראשית New member 22/1/02 #7 בלי התחנפויות ../images/Emo3.gif 100 הדקות הראשונות שלי כבר עברו שחקנית במחיאות כפיים קצובות היא גדולה היא גדולה היא גדולה
בלי התחנפויות ../images/Emo3.gif 100 הדקות הראשונות שלי כבר עברו שחקנית במחיאות כפיים קצובות היא גדולה היא גדולה היא גדולה
נ ניב המגניב New member 22/1/02 #8 התחנפות או התחרפנות?? עלה לך הכתר ממש לראש ניב(שמתחנפן ומתחרפן לו יחדיו)
ה השחקנית הראשית New member 22/1/02 #9 עלה לי גם הדם לראש ולכן תיכף תעמוד שוב בפינה שחקנית מוכנה לפרוות חורפן לשם ההתחנפות