שעה של תהילה ב-

מצב
הנושא נעול.
53+../images/Emo35.gif החודש זה כבר 54 ../images/Emo7.gif

ליילנד יקרה שלנו: החיים מתחילים
בגיל 53+ אז היי מאושרת כי את יקרה פה לכולנו וכולנו אוהבים אותך מאוד-מאוד !!! את נכס לפורום הזה !!!
53+
החודש זה כבר 54

אני לא מרגישה בגיל הזה, כמו בגד שגדול עלי בכמה מידות
אבל לעזאזל התאריך העיקר ההרגשה
אגב, ראיתי היו אוטו עם מספר X7-777-X7 וכמובן ישר נזכרתי באביה שלנו. (מהסיבה האטית מה שלא 7 רשמתי X כמובן)

shapira meir

New member
את יכולה להיות רגועה, יש יותר חטיאר

53+
החודש זה כבר 54

אגב, ראיתי היו אוטו עם מספר X7-777-X7 וכמובן ישר נזכרתי באביה שלנו. (מהסיבה האטית מה שלא 7 רשמתי X כמובן)
אני זוכר את השלג בקרית טבעון חזרתי מהגן או בית ספר ופשוט נבהלתי עד מוות לעמוד תקוע בשלג שיורד ומגיע לגובה בערך פי שתים או שלוש ממני, ולא ידעתי מה לעשות ולא יכולתי לראות שום דבר מסביב, וזה היה פחד מוות שעד היום אני זוכר אותו. מזל שהסבתא שלי שעמדה בקומה השניה בשיכוני העולים הצליחה להבחין בי לפני שנעלמתי מתחת לשלג ולחלץ אותי.

אז היינו שכנים../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif

אני זוכר את השלג בקרית טבעון חזרתי מהגן או בית ספר ופשוט נבהלתי עד מוות לעמוד תקוע בשלג שיורד ומגיע לגובה בערך פי שתים או שלוש ממני, ולא ידעתי מה לעשות ולא יכולתי לראות שום דבר מסביב, וזה היה פחד מוות שעד היום אני זוכר אותו. מזל שהסבתא שלי שעמדה בקומה השניה בשיכוני העולים הצליחה להבחין בי לפני שנעלמתי מתחת לשלג ולחלץ אותי.
אז היינו שכנים

גרנו ביוקנעם המושבה ולאחותי הגדולה יש תמונה שהיא יושבת בשלג ליד בובת שלג
יותר גדולה ממנה
.

מברוק ומזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

53+
החודש זה כבר 54

מברוק ומזל טוב

אני לא יודע כיצד להודות לך אח שלי

כולנו ילדים !
ילדים של אמא ואבא וילדים של החיים. דרך אגב, אביתר, מה שלום אמך? אני מתפלל לשלומה כל הזמן.
יקר !!! אני פשוט המום ממך !!! מחר היא בביקורת בהר-הצופים.

ארזS

New member
אתה לא צריך להודות לי.

יקר !!! אני פשוט המום ממך !!! מחר היא בביקורת בהר-הצופים.
אתה לא צריך להודות לי.
ואל תהיה המום. כשאני שומע על סבל כזה זה מאוד נוגע לליבי. אני מקווה שהתפילות יעזרו וההחלמה תהיה מהירה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה