רוצה ריגושים
Member
שעה מושלמת!
מהרגע שקבענו אתמול התחלתי לפנטז על השעה החטופה שלנו הבוקר.
פיזרתי את הבנות ומיד יצאתי אליך..
שרה לי באוטו מאושרת כולי מהמחשב שעוד מעט ואתה תעמוד מולי, תחייך אלי , תחבק אותי.
סוף סוף נגמרת הנסיעה (למה אתה גר כל כך רחוק)
מסתכלת עליך ומיד ההתרגשות מתחילה,
הלב מתחיל לדפוק מהר יותר, והרצון להיצמד ולא לעזוב נהיה חזק יותר..
מתקרבת לנשק אותך ו ההתרגשות היא כמו של נשיקה ראשונה מתמכרת לשפתיים המושלמות שלך, ללשון המטריפה שלך שמיד פוגשת את הלשון שלי והן מתחילות להשתולל במחול משלהן....
הריח המשכר שלך מתנגב לאפי..ממיס אותי,
מוסיף לריגוש , גורם לכוס להירטב אפילו יותר. .
החולצות שלנו כבר על הריצפה והגוף הסקסי שלך צמוד לשלי...והלב דופק אפילו מהר יותר.
הנשיקות הופכות עמוקות יותר סוערות יותר.
אנחנו עוברים לספה נשארים צמודים , מתנשקים לאורך כל הדרך.
עולה עליך וסוף וסוף הזין המטריף והמושלם שלך חודר לתוכי , ממלא את כולי..הרגשה של שלמות , הרגשה שעליה אני מפנטזת כל היום..
הפה שלך מוצא את השד שלי, אוסף אותו אליך מוצץ נושך קלות ומעלה את סף הריגוש שלי עוד שלב בדרך לאורגזמה המושלמת, שלא איחרה להגיע,
נשארת עליך ממשיכה לנשק נהנת מרגע מושלם,
מבוקר שנפתח בדרך הכי מדהימה שיש.
מחכה כבר לפעם הבאה!
מהרגע שקבענו אתמול התחלתי לפנטז על השעה החטופה שלנו הבוקר.
פיזרתי את הבנות ומיד יצאתי אליך..
שרה לי באוטו מאושרת כולי מהמחשב שעוד מעט ואתה תעמוד מולי, תחייך אלי , תחבק אותי.
סוף סוף נגמרת הנסיעה (למה אתה גר כל כך רחוק)
מסתכלת עליך ומיד ההתרגשות מתחילה,
הלב מתחיל לדפוק מהר יותר, והרצון להיצמד ולא לעזוב נהיה חזק יותר..
מתקרבת לנשק אותך ו ההתרגשות היא כמו של נשיקה ראשונה מתמכרת לשפתיים המושלמות שלך, ללשון המטריפה שלך שמיד פוגשת את הלשון שלי והן מתחילות להשתולל במחול משלהן....
הריח המשכר שלך מתנגב לאפי..ממיס אותי,
מוסיף לריגוש , גורם לכוס להירטב אפילו יותר. .
החולצות שלנו כבר על הריצפה והגוף הסקסי שלך צמוד לשלי...והלב דופק אפילו מהר יותר.
הנשיקות הופכות עמוקות יותר סוערות יותר.
אנחנו עוברים לספה נשארים צמודים , מתנשקים לאורך כל הדרך.
עולה עליך וסוף וסוף הזין המטריף והמושלם שלך חודר לתוכי , ממלא את כולי..הרגשה של שלמות , הרגשה שעליה אני מפנטזת כל היום..
הפה שלך מוצא את השד שלי, אוסף אותו אליך מוצץ נושך קלות ומעלה את סף הריגוש שלי עוד שלב בדרך לאורגזמה המושלמת, שלא איחרה להגיע,
נשארת עליך ממשיכה לנשק נהנת מרגע מושלם,
מבוקר שנפתח בדרך הכי מדהימה שיש.
מחכה כבר לפעם הבאה!