שעה לפני סגירה

מצב
הנושא נעול.
שעה לפני סגירה

שעה לפני סגירה האם הנסדאק יסגר בקול ענות חלושה ויטרוף הרבה קלפים?

ursus

New member
מתחיל להסתמן כאילו צדקנו

בזמנים אלו בנאסד``ק גם קול ענות חלושה הינו שאגת אריה.
מתחיל להסתמן כאילו צדקנו אתה עם ה 69/71 יום ואני עם 1800+ בנסד``ק 100. אבל לתשומת לב: 1. צריך לעקוב אחרי כמויות הכסף שהמסורס שופך לשוק - כל הפסקה בזירמה תעיד על הבאות 2. המשחק אינו בנסד``ק יותר והוא עובר למניות ``אינפלציוניות`` נפט למשל 3. אני צופה חולשה/יציבות ללא עליות בארוכים ובBKX. ועוד דבר: אתמול בחדר כושר צעיר בן 25 אמר לי שהנסד``ק כבר ירד 60 אחוז והגיע הזמן לעליות ``הזדמנות קניה`` היו מילותיו - בערך כמו אותו צעיר שסיפר לי ``בסוד`` על מניה נהדרת (קומטץ`) בקיץ 99 ( המחיר היה 12) בשבילי זה היה סימן לתחילת השיגעון הסופני...אז אין לי המלצה על הלוהטת העכשוית מאתמול אבל הציבור עדיין לא למד כלום בסיבוב הזה ואם כאן לא אז פי כמה וכמה בארה``ב (היכן שמחכים לנסד``ק 5000 מחדש) ...

ursus

New member
כל העולם ואישתו ציטטו אתמול

מתחיל להסתמן כאילו צדקנו אתה עם ה 69/71 יום ואני עם 1800+ בנסד``ק 100. אבל לתשומת לב: 1. צריך לעקוב אחרי כמויות הכסף שהמסורס שופך לשוק - כל הפסקה בזירמה תעיד על הבאות 2. המשחק אינו בנסד``ק יותר והוא עובר למניות ``אינפלציוניות`` נפט למשל 3. אני צופה חולשה/יציבות ללא עליות בארוכים ובBKX. ועוד דבר: אתמול בחדר כושר צעיר בן 25 אמר לי שהנסד``ק כבר ירד 60 אחוז והגיע הזמן לעליות ``הזדמנות קניה`` היו מילותיו - בערך כמו אותו צעיר שסיפר לי ``בסוד`` על מניה נהדרת (קומטץ`) בקיץ 99 ( המחיר היה 12) בשבילי זה היה סימן לתחילת השיגעון הסופני...אז אין לי המלצה על הלוהטת העכשוית מאתמול אבל הציבור עדיין לא למד כלום בסיבוב הזה ואם כאן לא אז פי כמה וכמה בארה``ב (היכן שמחכים לנסד``ק 5000 מחדש) ...
כל העולם ואישתו ציטטו אתמול את המאמר שבלינק מניו יורק טיימס על שהגיע הזמן לקנות מניות. כל אחד לפי טעמו - זה מאמין והלה צוחק. אז קודם כל הבחור בן 25 - גיל הסמן הימני לשגעונות שווקים - וחוץ מזה עוד חצי עולם אומר שתהיה פה עליה לשם ירידה (אהרון טסק מביא רשימה חלקית ברילמוני של דובים שמשוכנעים בעליות כרגע - אני קראתי עוד כמה שמות, לא זוכר יותר היכן). דעתי ידועה פה בפורום וכבר כתבתי כי יתכן שה-bear market rally שיווצר עכשיו יהיה ממושך והNDX לא יחצה את ה- 1800 כלפי מטה לעוד שנה. את הדיעה גיבשתי משני טעמים א. בגלל ההתנגדות שיש בNDX ב 1800 (ומי שזוכר יודע שהיתה לי בעיה בגלל אי ההתאמה בין הקומפוסיט לNDX) ב. משום שאני חושב שכמו הזהב וכמו הניקיי הירידה בניו נורק תארך למעלה משנתיים וחצי. אם כך אז בטווח הזמן של בערך שנה שנה ורבע מתחילת הירידות אלו היה בשני הדוגמאות את ה bear market rally העוצמתי ביותר ונראה לי שאנו בטווח שנה ורבע מינואר 2000 (השיא בדאו) וטווח שנה מהשיא בנסד``ק. את התשובה לכמה זמן יערך ה bear market rally אני חושב שאולי נמצא בלינק השני שאני מביא פה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה