שעה היסטורית

sarah

New member
שעה היסטורית

שעה היסטורית. ילדים וילדות,נערים ונערות,חניבעלים וחניבעלות: השנה החדשה בפתח ו...אוקי,לפני שנה אחת מתישהו,נכנסתי לתומי לפורום ה"פ באתר המרתק,יויו,זה היה קצת לפני שהחופש הגדול חרב... מתישהוא לאחר חודש פחות או יותר,נכנסתי לפורום אחד של ה"פ באתר שונה לגמרי,תפוז אז אני אציין כאן,בערך שנה לבואי לפורום ובגלל זה (ובגלל משהוא שהפך את המוח שלי למשהו שמורחים על טוסט) הינה קיצור תולדות הפורום,לשימחתי- בהתחלה...בהתחלה... *הבזק של אור לבן* -פלאשבק- בהתחלה היה בסדר,אבל בהשוואה לימים האלה שומם,ללא השוואה,היה בסדר... זה היה לפני ש&האסיר מאזקבאן יצא,עוד מישהוים הצטרפו לפורום וכל דבר שאפשר להידיין עליו דויין ימים ולילות ... (כמו למשל-למה הארי לא מתאים וכן מתאים להרמיוני,למה ואיך יראה הילד שלהם,והאם הוא יהיה לו שיער חום או שחור) קצת לפני ש&גביע האש יצא בעברית,התחיל קצת לשעמם,אבל רק קצת (עד לתקופה זאת הייתי מכורה קצת יותר מידי לנט) אחרי שהוא יצא הצטרפו כמה פורמיסטים (כמה תמיד עזבו) ונראה לי שקצת לפני זה פאדפוט המנהלת האגדית עזבה , לאחר מכן משעמם לפרט... מתי שהוא לאחר תחיל החופש הנוכחי,התחילו אלפי פורומיסטים להיכנס,ואחרים לעזוב לארצות שמעבר לנתב"ג,בזמן הזה בפורום פרחו דיונים בסגנון "האם לרון יש נמשים? למה? כמה? האם קיים מסיר נמשים? וואוו! לבריטני יש נמשים!!! איזה *ביפ*" מתישהו אחר כך זה נפסק,מתישהוא לפני זה ענבל באה לפורום ולאחר מכן כבשה את ההנהלה מתי שהוא לאחרונה שוב מתחיל השיגעון,אבל עם פחות שותפים לחגיגה. זהו,היה משעמם,אבל ככה היא ההיסטוריה... ועכשיו,הגיע המהפכה!!! שרה טנסלבטינציה לשילטון (?) ! אוקי,לא,בסוף שחכתי להוסיף,פרחו הפאנפיקים בפורום אבל את זה אף אחד לא יזכיר בספרים,הרי זה פרט כל כך שולי...ואני רק הסטריונית מיוסרת ש...הא.... *בום*

LuNaTiC

New member
איטס רילי נייס אוף יו

לתמצת את ההיסטוריה.. שלי לא כל כך ארוכה... אוה וול.. אני סתם הגעתי לכאן אחרי שהייתי היחידה מכל מי שאני מכירה שקראה את גביע האש באנגלית איזה חצי שנה לפני כולם והכל.. וכמובן, היה לי המון מה להגיד.. הייתי חייבת כבר לצעוק על מישהו כמה זה טראגי שסדריק מת:(((( וכמה לא ציפיתי לכל הקטע עם מודי-ברטי ג´וניור.. וניביתי להשתלב בכל מיני פורומים אבל רק כאן קיבלו אותי.. המ.. ייה.. אז זהו...

רק שניה,

לפי מה שאת אומרת פנתר היה מנהל די זמני, לא
כמה זמן הוא היה מנהל
s@me @ne

פנטר היה מנהל הרבה זמן...!

הוא היה מנהל עוד לפני שהגעתי עד...שהייתי בחו"ל.....אני לא יודעת כמה זמן לפני שהגעתי הוא היה מנהל, אבל אלה כמה חודשים טובים...! -ליאת-

למעלה