שעה היסטורית

lexigali

New member
שעה היסטורית

מה קרה לאלכס אנסקי? ומי זה הערן סבג הזה? וממתי הוא החליף אותו?

גלטזזז

New member
אלכס אנסקי עזב את גל"צ

וה"ערן סבג הזה" הוא גאון בכל מה שקשור בהסטוריה אורי אורבך אמר עליו ש"כל מה שקרה אחרי 1900 לא מעניין אותו..." אין מתאים ממנו לתוכנית מהסוג הזה.

Joe the wolf

New member
עוד כמה עידכונים ללקסיגלי

משה חובב כבר לא מקריין חדשות,(והוא כבר בעולם שכולו טוב) ראומה אלדר כבר (לצערנו) לא על השעון הדובר), דן כנר כבר לא מגיש את עלם ועלמה (סבנטיז, סבנטיז..) הלו? זה פורום רדיו? עכשיו נזכרת לשאול על אלכס אנסקי? נו, מילא! יום נעים

lexigali

New member
../images/Emo6.gif

לצערי, אני חובבת רדיו יותר בתיאוריה ופחות בפרקטיקה. פעם זה היה הפוך. בכל מקרה, גל"צ מעולם לא הייתה התחנה שלי; אפילו לא "שעה היסטורית". אני מנאמני קול ישראל.

lexigali

New member
תודה על העדכון.

ולא שאהבתי את אלכס אנסקי, אבל לגאון ההיסטורי החדש הזה יש קול מעצבן.

Joe the wolf

New member
כמה מילים על ערן סבג

יכול להיות שיש לו קול המעצבן אותך . אני דווקא אוהב את קולו ואת הניחוח הקל של צרפתיות-אינטלקטואלית. אבל כוחו של ערן סבג בכל מקרה לא בקולו אלא בסקרנות אין קץ, ביכולת מהגבוהות ביותר ברדיו לשאול שאלות חכמות ולתת למרואיין גם להשיב, יצירתיות מדהימה, הומור טוב ועוד תכונות ויכולות מרשימות שהופכות את תוכניותיו לחוויה רדיופונית שאין הרבה כמותה. אני מעריך שיום אחד הוא ינטוש את עולם התקשורת מאחוריו ויתמקד בעולם האקדמי - אם אינני טועה הבחור הוא דוקטורנט לפילוסופיה יהודית. (וצריך המממון שכל בשביל זה). בעוד איזה 30 שנה אני מעריך שהוא יהיה בצד השני של המיקרופון כאינטלקטואל שאיזה איש רדיו אחר "ירים לו את הכדור לבעיטות יעף היסטוריות" ממש כמו שהוא עושה היום להרסגור. את תוכלי אז לספר לנכדיך - אני עוד זוכרת אותו כמגיש צעיר עם קול מעצבן. בכל אופן, לקסי, תוכניתו תיאוריית הקשר המשודרת בשעה 10 בלילה 4 פעמים בשבוע הינה לדעתי (ולא רק לשדעתי הוא קיבל עליה את פרס מפקד גל"ץ) כאמור אחלה חוויה רדיופונית שבעבורה אני לא אחת מוותר אפילו על יצפאן. תנסי ערב אחד, לא תתאכזבי. ג'ו

lexigali

New member
מה יש בתוכנית הזאת?

(ב"תיאוריית הקשר") ובאילו ימים היא לא משודרת? אשמח לנסות.

EladCanada

New member
תיאוריית הקשר

זוהי תוכנית שבה מובאים קטעי קריאה ושירים, שכל קטע מתחבר באיזה שהוא אופן לקטע ששודר לפניו. הקטע האחרון בשידור מתחבר לקטע הראשון. התוכנית משודרת בימי ראשון עד רביעי בגל"צ בין השעות 10 ל-12 בלילה.

Joe the wolf

New member
לקסי חמודה

אנא אל תקחי קשה את שאלתי, זה פורום חביב וגם אני מנסה להיות נחמד אבל האם זה ה"אהבלה שיק"? ולא שחס וחלילה יש לי משהו כנגד שיק זה, ההיפך המשיכי חמודה ג'ו

lexigali

New member
צר לי,

אין לי מושג מה זה "אהבלה שיק". או לפות לא ידעתי שקיים שיק שכזה
. התואיל להסביר לי איך זה מתקשר להודעתי לעיל?

Joe the wolf

New member
אין מה להסביר

ואם זה היה חסר טקט מצידי אז SORRY, בואי נמשיך ואשמח להמשיך קרא בפורום את הגיגייך ולתרום משלי. אסטה לה פסטה בייבי

Locutus

New member
ערן סבג

מדובר בשדרן מקצועי ומצויין ובאינטלקטואל מהמעלה הראשונה. יש לו עתיד גדול.

למעלה